Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Ferplast kopalnica RIO 3 za majhne in srednje papige, različne barve - 23 x 19 x 22 cm
 2.  
  Ferplast

  Ferplast kopalnica RIO 3 za majhne in srednje papige, različne barve - 23 x 19 x 22 cm

  Vsaka dobro opremljena ptičja kletka mora vsebovati kopalnico z vodo, saj služi čiščenju perja in vlaženju. Kopanje ptice je pomembno vsaj 2x tedensko.

  • Nedrseče dno
  • Dve možnosti nameščanja
  • Nastavljiva po višini 
  • Prečka za sedenje, zaščitna kupola
  • Enostavno čiščenje
  • Izbira barve ni mogoča!
  ID 50626 Podroben opis
  18.39
  Cena18,39 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 18,02 €
  Bonus na kartico vsaj 0,37 €

Nega perja vašega pernatega ljubljenčka s kopanjem vsaj 2x na teden ima izreden pomen, zato je priporočljivo, da je kletka ptička opremljena s kopalnico. Kopanje z vodo sodi med naravno vedenje ptic, ki služi čiščenju ter vlaženju perja in kože, pomembno pa je, da je v okolju med kopanjem toplo. S kopalnico Ferplast RIO 3 boste tako preprečili naselitev pršic in druge nesnage v perju ter slabo počutje ljubljenčka.

Kopalnica je primerna za manjše in srednje papige ter je izdelana iz varne, nestrupene in reciklirane plastike z nedrsečim dnom in gredjo za sedenje. Prozorna kupola preprečuje škropljenje vode v okolico kletke in omogoča nastavitev višine strehe. Na kletko jo lahko pritrdite na dva načina (prikazano na slikah) - zunaj kletke skozi odprtino v rešetkah ali znotraj kletke na rešetke. Izdelek je primeren za uporabo na večini kletk. 

Na voljo dve različni barve, izbira barve ni mogoča!

Velikost: 23 x 19 x 22 cm

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "50626", item_name: "Ferplast kopalnica RIO 3 za majhne in srednje papige, različne barve - 23 x 19 x 22 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Ferplast", item_category: "Ptice", item_category2: "Oprema za kletke", item_category3: "Ostalo", price: 18.39, quantity: 1 } ] } });