Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Flamingo zračna črpalka Crawfish 2300 - 2,6 W
 2.  
  Flamingo

  Flamingo zračna črpalka Crawfish 2300 - 2,6 W

  Zračna črpalka za dovajanje zraka v akvarij, ki poskrbi za zadostno količino kisika v vodi za vaše ribice in akvarijske rastline. 

  • Izboljšuje pogoje za bivanje rib in rast rastlin
  • Ena cevka za dovod zraka
  • Pretok zraka: 150 L na uro
  • Primerna za 60-90 L akvarij
  • Namestitev na stabilno mesto nad gladino vode!
  • Silikonska cev ni priložena.
  ID 8727 Podroben opis
  18.89
  Cena18,89 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 18,51 €
  Bonus na kartico vsaj 0,38 €

Za vnos kisika, ki skrbi za zdravje vaših akvarijskih ribic in rastlin potrebujete zračno črpalko. Uporaba zračne črpalke omogoča nemoteno delovanje in izboljšuje pogoje za bivanje ribic ter rastlin vašega akvarija. 

Zračna črpalka Crawfish 2300 ima en izhod zraka s pretokom 150 L/h. Primerna je za akvarije, ki držijo 60-90 L vode. Silikonska cevka in razpršilni kamen v komplet nista vključena.

Izdelek postavite na polico ali drugo stabilno mesto nad gladino akvarijske vode, nikoli pa ga ne postavljajte na akvarij oziroma akvarijski pokrov, saj lahko pade v vodo! Zračne črpalke nikoli ne potapljate v vodo! V kolikor naprava pade v vodo jo nemudoma izklopite iz električnega omrežja. V primeru poškodb naprave ne uporabljajte več. Ob namestitvi naprave pod akvarij morate na silikonsko cevko pritrditi nepovratni oz. protipovratni ventil (izdelku ventil ni priložen) - oznaka OUT mora biti v smeri proti akvariju! Za pravilno vzdrževanje izdelka poskrbite za zamenjavo zračnega filtra, ko se umaže in ob zamašitvi očistite zračni razpršilec.

Moč: 2,6 W
Dolžina kabla: 830 mm

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.