Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Si tudi ti ponosen lastnik pikaste sreče? Pripelji jo 21.10. pred Mr. Pet na Celovški!
 1. Išče se 101 dalmatinec!  Če si tudi ti ponosen skrbnik pikaste sreče, jo pripelji na srečanje pred prenovljeno in povečano trgovino Mr.Pet na Celovško, kjer se bomo zabavali, sladkali in, kar se pri dalmatincih tudi spodobi, prešteli njihove pikice! ;)


  Pridruži se nam v soboto, 21.10. med 10. in 13. uro, saj bo pestro! Kužki se bodo lahko najedli v pasji restavraciji, se za sladico posladkali v pasji pekarni, njihovi skrbniki bodo povprašali po brezplačnih nasvetih veterinarja in strokovnjakov za vzgojo, brezplačno postrigli krempeljčke in se skupaj brezplačno profesionalno fotografirali! Srečanje bomo tudi proslavili s čisto pravo pasjo torto in ga obeležili z velikim skupinskim fotografiranjem!


  Ves dan boste seveda lahko nakupovali v naši prelepi prenovljeni, polni in povečani trgovini ter pri tem prejeli TROJNE BONUSE!!!

  Vsak udeleženec prejme super BREZPLAČNO DARILCE.

  Poleg dalmatincev so seveda vabljeni tudi prav vsi ostali ljubljenčki!  AKTIVNOSTI

  1. Pasji poligon preizkušnje
  Poligon na katerem se bodo kužki lahko pomerili v tem, kako poslušno pritečejo k svojemu skrbniku in se uprejo oviram na poti.

  2. Catwalk vseh dalmatincev
  Vsi udeleženci se bodo sprehodili po rdeči preprogi in se predstavili.

  3. Brezplačno striženje krempljev
  Pridite in poskrbite za krempeljčke svojega ljubljenčka.

  4. Nasveti na stojnicah
  Vse okoli vzgoje, nege in zdravja ljubljenčkov lahko povprašate strokovnjake na naših stojnicah. Izkoristite priložnost. Pripeljali smo jih za vas!

  5. Velika pasja torta
  Dogodek boo proslavili z velikansko pasjo torto, ki je bo dovolj za vse obiskovalce.

  6. Veliko skupinsko fotografiranje
  Dogodek bomo obeležili z velikim skupinskim fotografiranjem, kjer bomo na eni fotografiji zbrali vse dalmatince – udeležite se ga in postanite del izjemno fotogeničnega trenutka.  STOJNICE

  1. Registracija
  Stojnica na kateri se registirate in prejmete malo darilce, spominski obesek in kupon za brezplačno fotografiranje.

  2. Pasja restavracija
  Pravi raj za pasje gurmane, kjer kraljuje Mr.Petova blagovna znamka 4Pet. Ljubljenčki se tu lahko najejo pasje hrane, priboljškov in suhomesnatih izdelkov, ki pa niso le okusni, pač pa tudi zdravi.

  3. Brezplačno fotografiranje
  S profesionalno fotografijo bomo obeležili lep trenutek psička s skrbnikom. Fotografije bodo objavljene na povezavi, ki vam jo bomo poslali in si jih boste lahko brezplačno prenesli po dogodku

  4. David Pogačnik, strokovnjak za pasjo vzgojo
  Vsak kuža ima verjetno kakšno svojo »muho«, kako premostiti ovire v komunikaciji, motivirati in kako okrepiti vez med skrbnikom in psom, lahko povprašate Davida Pogačnika, strokovnjaka na področju pasje vzgoje in prevzgoje.

  5. Royal Canin
  Predstavitev programa hrane za pasje in mačje sladokusce, ki slovi po svoji ješčnosti in po prilagojenosti glede na posamezno pasmo.

  6. Natures Menu
  Predstvaniki BARF hrane, aktualnega trenda v pasji prehrani.

  7. Pasja pekarna Hov Hov
  Čisto prava pasja pekarna bo ljubljenčke pogostila s slastnimi dobrotami, pozanimate pa se lahko tudi o tem, kako naročiti torto za pasji rojstni dan.

  8. Klinkika za male živali Moj Vet
  Veterinarka vam bo odgovarjala na vprašanja glede zdravja vaših ljubljenčkov.

  9. Pasji salon Moj Vet
  Izkoristite priložnost za brezplačno nego krempeljčkov in se pozanimate o vsem, kar zadeva pasjo nego in lepotičenje.  MR. PETOV IZBOR
 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr.Pet svetovalka Andreja

  Prava pasma zame?

  Popust na prvi spletni nakup

  MR. PETOV IZBOR