Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. JBL Proscan test 7 v 1
 2. Ni na zalogi
   
  JBL

  JBL Proscan test 7 v 1

  ID 29169  1 ocenPodroben opis
  24.49
  Cena24,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 24,00 €
  Bonus na kartico vsaj 0,49 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

29169

JBL ProScan test 7v1

Hiter in enostaven sklop za fotometrično analizo in diagnozo vode s pomočjo testnih trakov in pametnih aplikacij telefona.

Sklop vsebuje: - 24 testna traka - trak vsebuje polja za merjenje stopnje NO3, NO2, GH, KH, pH, Cl2 in CO2 PROSCAN ColorCard - - kartica z barvno lestvico, ki služi kot referenca pri skeniranju testnih trakov za analizo. Za skeniranje in ugotavljanje rezultatov meritve, je treba prenesti brezplačno JBL PROSCAN aplikacijo za Android ali iOS (Apple Store in Google PlayStore).
Združljivost:
- za iPhone, iPad i iPod touch zahteva minimalno iOS 5.1.1
- Android naprave zahtevajo najmanj Android 4.0 in fotoaparat brez samodejnega ostrenja

Postopek:
1. Odstranite testni listič iz vsebnika in ga zaprite, ker so trakovi občutljivi na vlago.
2. Prenesite in zaženite aplikacijo JBL PROSCAN.
3. V začetnem meniju izberite eno od možnosti za testiranje vode AQUATICS FRESHWATER (sladkovodni akvarij), GARDEN POND (vrtni ribnik), WATER (navadna voda - prikaz le rezultatov brez ocen in priporočil).
4. Po izbrani možnosti na naslednjem zaslonu (HOW TO USE) zaženite gumb START in potopite testni trak v vodo za 2 do 3 sekunde. Previdno otresite odvečno vodo iz traku ter ga vodoravno pravilno prilagajte na kartico z barvno lestvico. Vrh traku s prvim poljem postavite na znamko TOP in na zadnjem polju na traku na znamko BOTTOM na PROSCAN ColorCard kartici z barvno lestvico.
5. Ko aplikacija prešteje 60 sekund na zaslonu pametne naprave, je prikazan ekran za skeniranje testnega lističa na kartici z barvno lestvico. Skenirajte kartico, tako da je celotna vključena v zaslonu naprave, z mirnim držanjem naprave. Nasvet: za natančno branje kartice z obsegom in trakom za analizo, postavite na vodoravno površino mat proti bleščanju (npr. list papirja). Upoštevajte, da svetloba ni premočna ali prešibka (najbolje dnevna svetloba).
6. Po kratkem času so predstavljeni rezultati meritve (OVERVIEW) za 7 pomembnih vrednot vode (NO3, NO2, GH, KH, pH, Cl2 in CO2). S pritiskom na gumb DETAILS dobite vpogled v diagnostiko obolenj z vrednotami. Vsak je označena z barvo in nasvetom, če je potrebno.
Nasveti povezani z oranžno in rdečo in vključujejo razlago (v ang., nem. ali franc. jeziku) in priporočilo ustreznih izdelkov.
Zelena barva- vse je v redu
Oranžna barva - rahlo povečana/zmanjšana vrednost
Rdeča barva - Previsoka/prenizka vrednost

S pritiskom na gumb BACK vas popelje na prejšnji zaslon. Meritve lahko shranite in ogledate s pritiskom LAST READING na začetnem zaslonu. Rabljeni trak lahko skenirate samo enkrat, ker polja na traku z barvo s časom spremenijo barvo in odčitka ni mogoče šteti za natančnega.
Aplikacija je na voljo v angleškem, nemškem in francoskem jeziku.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "29169", item_name: "JBL Proscan test 7 v 1", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "JBL", item_category: "Akvaristika", item_category2: "Akvarijska oprema", item_category3: "Merjenje", price: 24.49, quantity: 1 } ] } });