Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Brezplačna dostava nad 39€

Sanicat


Sanicat je podjetje, ki z izjemno kvalitetnimi in inovativnimi izdelki za vaše ljubljenčke skrbi že več kot 35 let. Je del španskega podjetja Tolsa, ki je v Evropi vodilno v proizvodnji izdelkov za hišne ljubljenčke.

Prisotni so v več kot 60 državah po svetu in so lastniki 9 rudnikov peska, v katerih se nahaja več kot 100 miljonov ton materiala za izdelavo mačjih posipov! Visok standard izdelkov zagotavlja njihov oddelek za razvoj in kakovost.

Pri izdelavi jim je najbolj pomembna kvaliteta izdelka, poleg tega pa poskušajo delovati kar najbolj trajnostno, brez škodljivih vplivov na okolje - od pridobivanja surovin brez uporabe eksplozivov, do transporta in embalaže. Poleg skrbi za okolje pa dobro poskrbijo tudi za svoje delavce, saj jim nudijo dobre delovne pogoje in enake priložnosti za vse - brez diskriminacije!

V ponudbi imamo več kot 15 različnih posipov za mačje stranišče, med katerimi boste zagotovo našli popolnega za vas in vašega ljubljenčka!Ob nakupu vsakega posipa Sanicat, prispevamo za 20 centov posipa za mačke v zavetiščih.
FILTRIRAJ
od   do 
4,00 €
32,00 €
Razvrsti po:PriporočamoCeniNazivu
Prikaži