Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Foresto

antiparazitne ovratnice brez recepta Foresto


Bayer Foresto ovratnica poskrbi za ubijanje in odganjanje klopov pri psih, 7 do 8 mesečno zaščito!

Foresto ovratnica preprečuje okužbo z bolhami in klopi in je zaradi učinkovitega dolgotrajnega delovanja neprimerljiva z drugimi ovratnicami!
Foresto ovratnica deluje že preden zajedavci ugriznejo in sesajo kri vašega psa ali mačke, saj deluje že ob kontaktu. Zajedavce tako ubije in odganja že predno ugriznejo vašega ljubljenčka, s tem pa se zmanjša tveganje za prenos bolezni, srbečico in alergijske reakcije!

Ovratnica sprošča učinkovini v majhnih, nadzorovanih odmerkih in tako zagotavlja dolgotrajno zaščito - do 8 mesecev! Zaradi dolgega delovanja je priporočljiva namestitev že pred začetkom sezone bolh in klopov, ovratnica pa bo do 8 mesecev zagotavljala zaščito.

Foresto ovratnica nima vonja, je vodoodporna in preprosta za uporabo! Ovratnico preprosto namestimo na vrat našega ljubljenčka tako, da pustimo dovolj prostora med vratom in ovratnico, da vanj lahko vstavimo dva prsta, nato pa odrežemo odvečni del ovratnice.

Vračilo in menjava artikla ni možna. Kontakt odgovorne osebe in nasvet na: vetpoteka-rudnik@mrpet.si, 01 78 10 800
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z veterinarjem ali s farmacevtom

FILTRIRAJ
od   do 
36,00 €
42,00 €
Razvrsti po:PriporočamoCeniNazivu
Prikaži