Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

WolfPack

hrana za pse in mačke WolfPack

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!


Sodobni volk je zelo udomačen, nadvse rad je v družbi svojega človeškega krdela, ki mu vsak dan priskrbi polno skledo plena. Z ljudmi raziskuje okolico, varuje njihov dom, jih spravlja v dobro voljo in včasih tolaži. Tu pa tam pa tudi kaj ušpiči, da je bolj zabavno.

WolfPack je lastna blagovna znamka trgovin Mr.Pet, ki jo za vas vseskozi dopolnjujemo in izboljšujemo. Blagovna znamka WolfPack združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni vsem lastnikom ljubljenčkov. Odlikuje jih premišljena izbira sestavin in odličen okus, ki naše štirinožne prijatelje uspešno razvajata.

Vsi izdelki WolfPack so testirani na naših lastnih ljubljencih, kar potrjuje odličnost naših izdelkov. Preden se odločimo za nov izdelek WolfPack, ga skrbno preučimo in testiramo na naših pasjih in mačjih družinskih članih. Lastniki odzive na nove izdelke skrbno spremljamo in beležimo spremembe, ki jih opazimo pri ljubljenčkih. Če izdelek navduši tako nas, kot tudi naše kosmatince, se potrudimo, da izdelek čimprej pripeljemo na police in tako omogočimo, da v njem uživa tudi vaš ljubljenec.


Med širokim naborom Wolfpack izdelkov boste našli:


  • Kvalitetno hladnostiskano suho hrano, sestavljeno le iz najboljših sestavin, ki posnema naravno prehrano volkov, ter je primerna za vsa življenska obdobja vašega najboljšega prijatelja. Za ogled kliknite TU.

  • Slastne konzerve, ki z različnimi velikostmi pakiranj predstavljajo popoln obrok za vse velikosti in pasme psov. Za ogled kliknite TU.

  • Širok izbor odličnih priboljškov, ki so s svojimi eksotičnimi okusi odlična izbira tudi za občutljive pse z raznimi alergijami in prebavnimi tegobami. Za ogled kliknite TU.

  • Prehranska dopolnila, ki bodo poskrbela za vitalno in dolgo življenje vašega ljubljenčka, prav tako pa so prijazna tudi do vaše denarnice. Za ogled kliknite TU.


FILTRIRAJ
od   do 
1,00 €
117,00 €
Razvrsti po:PriporočamoCeniNazivu
Prikaži