Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

 1. Mi2 Nova Gorica
 2. Mi2 Nova Gorica

  Mi2 je šola za oba, šola tako za psa, kot za njegovega skrbnika. Skrbniku želimo posredovati znanja za čim kvalitetnejše in harmonično sobivanje z njegovim štirinožnim prijateljem, psu pa razviti sposobnosti, da bo kos vsakodnevnim izzivom in situacijam, pred katere ga postavljamo.

  Na psa gledamo celostno. Naše tečajnike podučimo o vsem, kar morajo vedeti, da bo njihov štirinožni prijatelj najsrečnejši pes daleč naokrog. Srečen in zdrav pes je tudi bolj učljiv in prijetnejši pes.

  Zato naš cilj ni šolati in vzgajati vojake, ampak pse, ki znajo in smejo razmišljati s svojo glavo. Vez s psom želimo razviti do take stopnje, da se bo pes v naši prisotnosti počutil varnega in sprejetega, ter nam bo na podlagi zaupanja sledil skozi življenje brez prisile in kazni.

  Pasja šola Mi2 je primerna za vse, ki želite povzdigniti kvaliteto sobivanja z vašim psom na višjo raven, pa naj bo to v domačem okolju, na počitnicah, na delovnem mestu, pri delu reševalnih, terapevtskih ali športnih psov. Z obiskom naših ur boste lahko le rekli „Mi2 sva najboljši par“ :)

  Grgar 46
  5251 Grgar

  T: 040 416 924
  E: pasjasola.mi2@gmail.com
  W: pasjasolami2.com