Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Privlačne ugodnosti za vse člane Kluba Mr.Pet!Bonitetni sistem in spletna trgovina


Bonitetni sistem Klub Mr.Pet sedaj tudi v naši novi spletni trgovini www.mrpet.si!
Ob prijavi v spletno trgovino s številko vaše klubske kartice, lahko sedaj pridobivate in tudi koristite bonuse ob nakupu. Prav tako se vsota spletnih nakupov sešteva v skupen znesek za določanje bonitetnega razreda.Članstvo v klubu Mr.Pet vsakemu članu nudil super ugodnosti!


Sistem pridobivanja in koriščenja bonusov v klubu Mr.Pet je enostaven in dostopen. S članstvom pridobite ugodnejše nakupe, saj lahko ob vsakem naslednjem nakupu koristite bonuse pridobljene ob prejšnjem nakupu v trgovinah Mr.Pet.
 
Članom kluba Mr.Pet se bonus obračuna in pripiše že ob vsakem nakupu. Vrednost bonusa je določena glede na skupno vsoto vseh nakupov, opravljenih v zadnjih 6 mesecih do datuma nakupa in vsak član je na podlagi tega seštevka umeščen v bonitetni razred, ki določa višino popusta. Popust na vrednost trenutnega nakupa se članu pripiše kot bonus na kartico v EUR. Koristil ga lahko s prvim nakupom naslednji koledarski dan. Vsi bonusi, pridobljeni v obdobju enega koledarskega leta, se lahko izkoristijo do vključno 31.1. naslednjega leta. Neizkoriščeni bonusi po tem datumu zapadejo.


ENOSTAVNO ZBIRANJE IN UNOVČEVANJE BONUSA!
Z vsakim nakupom v trgovinah Mr.Pet s kartico kluba pridobite bonus v obliki dobroimetja (obračunava se po zgornji lestvici). Bonus lahko unovčite že naslednji dan.

LESTVICA, KI NAGRAJUJE VSE ČLANE!
Lestvica za pridobitev bonusa se začne že pri 0 €, kar pomeni, da že za prvi nakup prejmete 2% njegove vrednosti v obliki bonusa, ki se pripiše na vašo kartico Klub Mr.Pet.

BONUSI UNOVČLJIVI ŽE NASLEDNJI DAN!
Bonus, pridobljen s posameznim nakupom v fizični trgovini, se pripiše na vašo kartico takoj ob nakupu. Izkoristite ga lahko že naslednji dan.
Bonusi, pridobljeni s spletnim nakupom se na kartico pripišejo v nekaj dneh po fizičnem prevzemu vašega naročila.

VSAK NAKUP ŠTEJE!
Bonus se obračuna od skupne vrednosti opravljenega nakupa, torej tudi od akcijskih izdelkov!

DO VIŠJEGA BONUSA ŽE PRI 200 € SKUPNE VREDNOSTI NAKUPOV!
Že ko presežete vsoto skupnih nakupov 200 €, ste umeščeni v višji bonitetni razred, v katerem vam pripada 3% bonusa, pri 400 € prejmete 4%, pri 600 € in več skupne vrednosti nakupov pa kar 5% bonusa!


ENOSTAVNEJŠE ZBIRANJE NAKUPOV S KARTICO KLUB Mr.Pet
Za lažje nagrajevanje vaše zvestobe smo pripravili kartico Kluba Mr.Pet. Na njej bodo zbrani vsi bonusi in samo z njo bo bonuse možno tudi koristiti.
Kartico lahko prevzamete v katerikoli trgovini Mr.Pet z enostavno izpolnitvijo pristopnice.

DRUŽINSKA KARTICA - ZBIRAJTE NAKUPE SKUPAJ!
Prejeli boste 2 kartici z enako številko, tako da bo zbiranje nakupov v gospodinjstvih, kjer kupuje več kot en član, lažje.

JE LAHKO ŠE ENOSTAVNEJŠE?
Da. Za tiste, ki želite, smo omogočili tudi zbiranje nakupov s pomočjo pametnih telefonov.
Preprosto si naložite brezplačno aplikacijo "Moje kartice" na svoj pametni telefon.

                              
     

Želimo vam prijetno nakupovanje v Mr.Petu in nešteto lepih trenutkov z vašimi ljubljenčki!

V klub se lahko registrirate TUKAJ!