Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Privlačne ugodnosti za vse člane Kluba Mr.Pet!Bonitetni sistem in spletna trgovina


Bonitetni sistem Klub Mr.Pet sedaj tudi v naši novi spletni trgovini www.mrpet.si!
Ob prijavi v spletno trgovino s številko vaše klubske kartice, lahko sedaj pridobivate in tudi koristite bonuse ob nakupu. Prav tako se vsota spletnih nakupov sešteva v skupen znesek za določanje bonitetnega razreda.Članstvo v klubu Mr.Pet vsakemu članu nudil super ugodnosti!


Sistem pridobivanja in koriščenja bonusov v klubu Mr.Pet je enostaven in dostopen. S članstvom pridobite ugodnejše nakupe, saj lahko ob vsakem naslednjem nakupu koristite bonuse pridobljene ob prejšnjem nakupu v trgovinah Mr.Pet.


Članom kluba Mr.Pet se bonus obračuna in pripiše že ob vsakem nakupu. Vrednost bonusa je določena glede na skupno vsoto vseh nakupov, opravljenih v zadnjih 6 mesecih do datuma nakupa in vsak član je na podlagi tega seštevka umeščen v bonitetni razred, ki določa višino popusta. Popust na vrednost trenutnega nakupa se članu pripiše kot bonus na kartico v EUR. Koristil ga lahko s prvim nakupom naslednji koledarski dan. Vsi bonusi, pridobljeni v obdobju enega koledarskega leta, se lahko izkoristijo do vključno 31.1. naslednjega leta. Neizkoriščeni bonusi po tem datumu zapadejo.
Bonitetna lestvica in meje bonitetnih razredov veljajo od 1.3.2024. Splošni pogoji poslovanja za imetnike kartice Mr.Pet.

ENOSTAVNO ZBIRANJE IN UNOVČEVANJE BONUSA!
Z vsakim nakupom v trgovinah Mr.Pet s kartico kluba pridobite bonus v obliki dobroimetja (obračunava se po zgornji lestvici). Bonus lahko unovčite že naslednji dan.

LESTVICA, KI NAGRAJUJE VSE ČLANE!
Lestvica za pridobitev bonusa se začne že pri 0 €, kar pomeni, da že za prvi nakup prejmete 2% njegove vrednosti v obliki bonusa, ki se pripiše na vašo kartico Klub Mr.Pet.

BONUSI UNOVČLJIVI ŽE NASLEDNJI DAN!
Bonus, pridobljen s posameznim nakupom v fizični trgovini, se pripiše na vašo kartico takoj ob nakupu. Izkoristite ga lahko že naslednji dan.
Bonusi, pridobljeni s spletnim nakupom se na kartico pripišejo v nekaj dneh po fizičnem prevzemu vašega naročila.

VSAK NAKUP ŠTEJE!
Bonus se obračuna od skupne vrednosti opravljenega nakupa, torej tudi od akcijskih izdelkov!

DO VIŠJEGA BONUSA ŽE PRI 250 € SKUPNE VREDNOSTI NAKUPOV!
Že ko presežete vsoto skupnih nakupov 250 €, ste umeščeni v višji bonitetni razred, v katerem vam pripada 3% bonusa, pri 500 € prejmete 4%, pri 750 € in več skupne vrednosti nakupov pa kar 5% bonusa!


ENOSTAVNEJŠE ZBIRANJE NAKUPOV S KARTICO KLUB Mr.Pet
Za lažje nagrajevanje vaše zvestobe smo pripravili kartico Kluba Mr.Pet. Na njej bodo zbrani vsi bonusi in samo z njo bo bonuse možno tudi koristiti.
Kartico lahko prevzamete v katerikoli trgovini Mr.Pet z enostavno izpolnitvijo pristopnice.

DRUŽINSKA KARTICA - ZBIRAJTE NAKUPE SKUPAJ!
Prejeli boste 2 kartici z enako številko, tako da bo zbiranje nakupov v gospodinjstvih, kjer kupuje več kot en član, lažje.

JE LAHKO ŠE ENOSTAVNEJŠE?
Da. Za tiste, ki želite, smo omogočili tudi zbiranje nakupov s pomočjo pametnih telefonov.
Preprosto si naložite brezplačno aplikacijo "Moje kartice" na svoj pametni telefon.
Želimo vam prijetno nakupovanje v Mr.Petu in nešteto lepih trenutkov z vašimi ljubljenčki!

V klub se lahko registrirate TUKAJ!


Posebne ugodnosti za člane kluba Mr.Pet