Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Nobby Alu Box Round Corner - 93,5 x 68 x 68,6 cm
 2.  
  Nobby

  Nobby Alu Box Round Corner - 93,5 x 68 x 68,6 cm

  Aluminijast transportni boks za psa.

  • Posebej stabilen in varen
  • Med vožnjo ne povzroča hrupa
  • Ključavnica za zaklepanje
  • Oblika, prilagojena prtljažnemu prostoru
  • Zaobljeni robovi
  ID 39596 Podroben opis
  323.99
  Cena323,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 317,51 €
  Bonus na kartico vsaj 6,48 €

Tisti, ki s svojim štirinožnim prijateljem radi potujemo, vemo, da je zanj najbolj varno mesto v boksu. V njem se bo počutil varno in udobno, tako pa bo med vožnjo mirno počival in čakal na nove dogodivščine, ki ga čakajo na cilju.

Aluminijasti boksi so za transport še posebej varni, saj so čvrsti, trpežni in odporni na poškodbe. Transportni boks Nobby je po obliki prilagojen prtljažnemu prostoru avtomobila.

Za zaščito vašega avtomobila ima ta boks zaobljene robove.

Vrata se odpirajo navzgor, opremljena pa so s ključavnico.

Dimenzije: 93,5 x 68 x 68,6 cm

Kako izbrati pravilno velikost boksa za mojega psa? 
Boks naj bo vedno večji od psa. V idealnem boksu ima pes dovolj prostora, da se normalno obrne, v njem stoji in se udobno uleže. 
Psa izmerite od smrčka do repa ter od tal do vrha glave, dodajte nekaj centimetrov in dobili boste idealno velikost boksa! Če pa še niste gotovi, pa nas za nasvet vprašajte na naslov: splet@mrpet.si

OPOZORILO

Psa je potrebno pred prvo daljšo odsotnostjo lastnikov ali daljšim transportom postopno ter dobro privaditi na boks oz. transporter, da ne bi prišlo do morebitnih poškodb psa in/ali boksa oz. transporterja.

Za nasvet, kako privaditi psa na boks oz. transporter, so vam na voljo naši izkušeni prodajalci.

Morebitne reklamacije na boks oz. transporter ne morete uveljavljati v primeru poškodb, ki jih je povzročila žival, katera ni bila vajena na boks oz. transporter.
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "39596", item_name: "Nobby Alu Box Round Corner - 93,5 x 68 x 68,6 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Nobby", item_category: "Psi", item_category2: "Boksi in potovanje", item_category3: "Transportni boksi", price: 323.99, quantity: 1 } ] } });