040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč

Pasja šola in dvorana Mr.Park Ljubljana

Naša pasja šola!

Mr.Park pasja šola je zabavna, inovativna in primerna za vsakega psa in vodnika.
Šola in tečaji potekajo v majhnih skupinah pod vodstvom izkušenih inštruktorjev.

Preveri aktualne jesenske termine!


Osnovni tečaji

MALA ŠOLA - Šola za male repke

najboljša pasja šola ljubljana

Naš najbolj obiskan tečaj! Vaše male repke bomo naučili vsega, kar potrebujejo, da postanejo kar najbolj zgledni pasji spremljevalci. Pri učenju uporabljamo samo pozitivno motivacijo - učenje brez prisile. Tečaj je primeren za mladičke vseh velikosti in pasem.

podrobno o tečaju | prijava


PASJA ŠOLA ZA ODRASLE PSE - začetni tečaj

najboljša pasja šola ljubljana

V tečaju bomo vadili zanesljiv odpoklic, vaje poslušnosti ter z delom v dvorani in urbanem okolju utrdili primerno obnašanje na povodcu, pri srečanju z drugimi psi, ljudmi. Osvojili bomo vsa znanja, ki jih potrebujemo za prijetnega družabnika na sprehodu in doma!
Začetni tečaj Pasje šole za odrasle pse je kombinacija individualnih ur ter skupinskih srečanj. Primeren je za vse odrasle pse, ki še niso obiskovali šole.

podrobno o tečaju | prijava


PASJA ŠOLA ZA ODRASLE PSE - nadaljevalni tečaj

Nadaljevalni tečaj Pasje šole za odrasle pse zajema samo delo v skupini in je primeren za vse pse in vodnike, ki so pasjo šolo že obiskovali in želijo nadaljevati z delom ter nadgraditi in utrditi znanje.

podrobno o tečaju | prijavaTečaji za odpravljanje težav

ZANESLJIV ODPOKLIC

Vsak vodnik psa si želi zanesljivega odpoklica. V tej delavnici bomo vodnike podučili, zakaj se včasih psi ne odzovejo na klic in zakaj jih ne smemo klicati, če vemo, da se na klic ne bodo odzvali. Z raznolikimi vajami pa bomo pse naučili, da je zabavno priti, ko se jih pokliče.
Če bi radi zgradili zanesljiv odpoklic ali pa imate s tem že težave, je ta delavnica kot nalašč za vas!

podrobno o tečaju | prijavaKAKO DO HOJE NA POPUŠČENEM POVODCU?

Sprehodi so lahko sprostitev za psa in vodnika, a le če nas pes ne vleče! Kako ga odvaditi te slabe navade, boste izvedeli na tej 4 urni delavnici.

podrobno o tečaju | prijavaKAKO OD PRESTRAŠENEGA DO SAMOZAVESTNEGA PSA?

Tečaj Kako od prestrašenega do samozavestnega psa? je namenjen vsem psom, ki se zaradi negotovosti težko soočajo z vsakdanjimi situacijami. Prestrašijo jih lahko drugi psi, ljudje, prostori, bojijo se samote...
Tehnike in pristope kako takšnim psom lahko pomagamo, boste usvojili na tej 6 urni delavnici.

podrobno o tečaju | prijavaŠport za pse

RALLY OBEDIENCE

Rally obedience je zabavna kinološka disciplina, kjer vodnik vodi psa preko ovir ter raznih vaj poslušnosti po predhodno postavljeni progi. Vsaka je določena na tablici, vodnik s psom pa mora progo premagati v omejenem času. Če je vaša želja nadgraditi znanje in se ob tem še zabavati, je ta tečaj odlična izbira za vas!
Predhodno priporočamo obisk osnovnih tečajev kot sta mali repki ali šola za odrasle pse.

podrobno o tečaju | prijavaHOOPERS

Hoopers je v svetu že znana kinološka disciplina, a nova v Sloveniji. Vodnik s svojo govorico telesa, kretnjami in glasovnimi povelji psa usmerja preko različnih ovir. V tem pogledu je disciplina podobna agility-ju, le da pri hoopersih vodnik ne teče skupaj s psom in temu ni potrebno skakati ter plezati na ovire. To da tej aktivnosti prav poseben čar, saj je primerna za vse starosti in pasme in za vse vodnike.
Hoopersi so odlična zaposlitev za pasje možgančke in tačke!

podrobno o tečaju | prijavaPosebni tečaji

Individualno delo

Individualno delo z izkušenim inštruktorjem je namenjeno vsem, ki bi;

- radi rešili specifično težavo

- pes še ni sposoben dela v skupini

- ste psa šele dobili in se želite ogniti začetnim težavam

več informacij...Več tečajev

ZABAVNA POSLUŠNOST

PRIVAJANJE NA BOKS

IGRAJMO SE

TRIKARIJE


Dodatne informacije

Za dodatne informacije, prijave in vprašanja pišite na info@mrpark.si
ali pa nas pokličite na 040 705 118 (med 9 in 15h)


O Mr.Park dvorani

Mr.Park je notranji prostor, kjer ljubitelji živali skupaj z ljubljenčki aktivno preživljamo prosti čas. MrPark ponuja maksimalno udobje pri aktivnostih, saj je prostor pozimi ogrevan in poleti hlajen ter je hkrati dovolj velik - kar 230 m2. Nedrseča podlaga ter svetel in prijazen prostor nudijo idealne pogoje za treninge, tečaje, igre in ostale aktivnosti!


Lokacija

Celovška cesta 258, Ljubljana
poleg trgovine Mr.Pet
zemljevid


Kontakt

Pišite nam na: info@mrpark.si
ali pa nas pokličite na 040 705 118 (med 9 in 15h)

Aktualno

V Mr.Parku se skozi celo leto vrstijo zanimivosti. Vse aktualne dogodke, seminarje in delavnice lahko spremljaš v naši Facebook skupini.

Facebook Mr.ParkPridruži se naši Facebook skupini!


Najem in cenik dvorane

Vam je poleti vroče, pozimi pa vas zebe? Ste blatni in premočeni do kože?

Pridite pod našo streho. Hlajeno in ogrevano dvorano Mr.Park je možno tudi najeti.

cenik najema dvoraneSe vidimo v Parku!


Kontakt

Pišite nam na: info@mrpark.si
ali pa nas pokličite na 040 705 118 (med 9 in 15h)Spoznaj ekipo

 • Doris

  Doris

  izkušena inštruktorica

  Inštruktorica z dolgoletnimi izkušnjami vodenja tečajev, vodnica Yorkshirskega terierja Bacia ter Portugalskega vodnega psa Benjija. Vrsto let se spoznava z različnimi pasjimi športi kot so agility, rally obedience, hoopers, z Baciem pa obvladata tudi celo vrsto trikov. Njeno znanje o vzgoji psov je obširno, Doris slovi kot izredno precizna, rada pomaga vodnikom ter vedno poskuša najti rešitev za vsakega posameznika. • Urška

  Urška

  inštruktorica in doktorica veterinarske medicine

  Inštruktorica in tekmovalka v rally obediencu ter agiltyju, aktivna tudi v reševanju. Drugače pa doktorica veterinarske medicine in vodnica mešanke Quby, dveh borderskih ovčarjev Witty in Sammyja. Urška slovi po natančnem in doslednem delu s svojimi psi, šolanje ima v malem prstu, je pa tudi odlična predavateljica.
 • Anja

  Anja

  inštruktorica in tekmovalka

  Inštruktorica, tekmovalka in vodnica mešanke Mie, pitbullke Zare in belgijskega ovčarja Beana. V svet pasjega šolanja je stopila pred 12 leti. Skozi vsa ta leta se je spoznavala z različnimi pasjimi športi in uspešno tekmovala v rally obedience. Pasjo psihologijo in odpravljanje neželenih vedenj je spoznavala v praksi preko svojih psov ter kasneje ob pomoči drugim vodnikom.