Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Kaj pasji mladič potrebuje, ko gre prvič v šolo?
 1. Pasja šolska torbica

  Poslušen pes je odličen življenjski sopotnik. Sprehodi z njim so sproščujoči in zabavni, medtem ko so sprehodi z nevzgojenimi psi stresni za skrbnika, psa in okolico. Da bo naš kuža eden tistih, s katerim gremo z veseljem na sprehod, počitnice ali v kavarno, ga je treba učiti in vzgojiti že v njegovi otroški dobi. V tem obdobju šele gradimo medsebojni odnos in postavljamo merila, hkrati pa je to obdobje, v katerem se intenzivno oblikuje tudi pasja osebnost oziroma karakter. Predvsem je pomembno, da se s psom učimo tudi skrbniki in vsi ostali družinski člani!

  - Transportni boks je nujen pri potovanju z avtomobilom, saj je v njem vaš kuža varen in se počuti udobno. V transportnem boksu bo vaš kuža varno prispel v pasjo šolo!

  - Za učinkovito šolanje potrebujemo veliko majhnih, okusnih in dišečih priboljškov, ki bodo našega kužka motivirali , da bo kar najbolj priden in poslušen.

  - Tudi v šoli je včasih treba na stranišče! Če kužek na poligonu ali v mestu opravi veliko potrebo, moramo za njim počistiti. Da bomo imeli vrečke za iztrebke vedno pri roki, jih pospravimo v nosilec za vrečke, ki ga lahko obesimo na pas, torbo ali povodec.

  - Če smo ekološko usmerjeni, potem bomo cenili biorazgradljive vrečke za iztrebke, ki bodo poskrbele, da bo v svetu čim manj plastike!

  - Da bomo imeli proste roke in da se nam priboljški ne bodo valjali po žepih, jih lahko pospravimo v priročno torbico za priboljške, ki jo obesimo na pas. Priboljški bodo tako vedno hitro in lahko dostopni, da bo šolanje potekalo kar najbolj gladko!

  - Če v avtu nimamo prostora za transportni boks ali pa želimo kužka peljati na zadnjih sedežih, potem ga moramo nujno pripeti z oprsnico in tako njemu in nam zagotoviti varnost med vožnjo.

  - Če našega kužka bolj kot hrana motivira igra, potem moramo v pasjo šolo vzeti njegovo priljubljeno igračko, s katero ga bomo po dobro opravljeni vaji nagradili. Igračka mora biti priročna, lahka in trpežna.

  - Kliker je pri šolanju psov čedalje bolj priljubljeno orodje, saj lahko z njim psa naučimo praktično vsak ukaz. Šolanje s klikerjem je do psa prijazno, zabavno in izpolnjujoče!

  - Psički obožujejo plišaste igračke, saj v njih prebudijo lovski nagon. Plišast zajček brez polnila je trpežen in močan, kot nalašč za motivacijo v pasji šoli!

  Z vsemi zgoraj omenjenimi pripomočki boste vi in vaš kosmatinec v pasji šoli zagotovo preprosto blesteli!

  MR. PETOV IZBOR
 2. TAGI NA TEJ VSEBINI

  Prava pasma zame?

  Popust na prvi spletni nakup

  MR. PETOV IZBOR