Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Marskdo med prazniki obdaruje  svoje ljubljenčke v zahvalo za njihovo brezpogojno ljubezen.
 1. Praznično obdarovanje štirinožnih prijateljev

  V prazničnem decembrskem času vsako leto običajno obdarujemo najbližje, domače in prijatelje. V ožji del družinskega kroga in med najboljše prijatelje pa sodijo tudi naši ljubljenčki, zato v tem času  marsikdo izkoristi priložnost in jih nagradi za njihovo brezpogojno ljubezen. Tako se pod okrašenim drevescem najde darilce tudi za naše štirinožne kosmatince.


  obdarovanje psov

  KAJ LAHKO PODARIMO SVOJEMU LJUBLJENČKU?

  Hrana in priboljških

  Priboljšek je verjetno najljubša nagrada za hišnega ljubljenčka in zato tudi priljubljeno darilo. V specializiranih trgovinah je na voljo velika izbira pasjih in mačjih priboljškov ter priboljškov za druge ljubljenčke. Pomembno je, da izberemo takšnega, ki jim ustreza - tukaj moramo upoštevati številne dejavnike, kot so velikost priboljška, okus, tekstura in pa seveda morebitne intolerance ali alergije našega psička. Če kupujemo darilce za kužka od prijatelja ali družinskega člana, se moramo o tem predhodno pozanimati pri lastniku.


  Za kužke so dobra ideja 100% naravni priboljški in žvečilke, kot na primer sušene mesnine (bikovke, ušesa, repi, koža, …) ali pa zadnje čase vse bolj popularno rogovje. Oboji so za kužke prava poslastica in bodo zato čudovito presenečenje pod novoletnim drevescem, vašega kužka pa bodo z žvečenjem razveseljevale in zamotile še dolge ure.


  priboljški pes  darilo za psa  obdarovanje kužka  pasje darilo


  Igrače

  Če bo ljubljenčka pod smrečico počakala prikupna pisana igračka, bo veselje zagotovljeno! Psi in otroci imajo med drugim skupno tudi to, da se vedno iskreno razveselijo nove igrače in jo še nekaj dni neprestano prenašajo naokrog in se z njo navdušeno igrajo.


  Ko jo izbiramo, bodimo pozorni na to, da je primerne velikosti in dovolj trpežna in zanimiva, da se bo ljubljenček lahko z njo dolgo igral. Ponudba igrač v trgovinah za ljubljenčke je ogromna, tako da izbira prave ne bi smela bili težava. Poznamo veliko različnih tipov igrač: žogice, piskajoče igrače iz lateksa ali gume, Kong igrače, vrvi, dentalne igrače, miselne igre, plišaste igračke...  Dobra ideja so igrače, ki spodbujajo igro med kužkom in skrbnikom.


  praznično obdarovanje psov  darilo pes darilce pes  kuža darila


  Oprema in pripomočki za nego živali

  Če smo ljubitelji bolj praktičnih daril, je praznični čas super priložnost, da ljubljenčkom podarimo kos opreme, katerega bo potreboval celo leto. Morda je to prelepa nova pasja postelja, posodica za vodo in hrano, krtača, katero si že nekaj časa ogledujete, ... Morda mu lahko privoščite prikupno novo ovratnico in povodec, ali pa vaju oba zmotivirate za aktivne sprehode s pasom za tek?


  V pestri ponudbi najdemo tudi idelke v ličnih embalažah, ki so kot nalašč za darilo!


  obdarovanje štirinožcev štirinožni prijatelj  božični prazniki pes  božična darila psi


  Oblačila

  Tudi pse zebe pozimi! december je mesec, ko se temperature naglo spustijo tudi pod ledišče, vreme pa po navadi ne skopari s padavinami, pa naj si bodo v obliki snežink ali dežnih kapelj.


  Kužkom lahko poleg igrač in priboljškov podarimo tudi pasje oblačilo, pa naj bo to malo bolj praktičen izdelek, kot so škorenjčki, ki pomagajo starejšemu ljubljenčku pri boljšem oprijemu na spolzkih tleh, dežnih plaščkov za gibanje na prostem v vsakem vremenu, ali puloverčke, ki bodo ljubljenčke greli v mrzlih zimskih dneh.


  oblačilo za psa  dežni plašč pes  puloverji za pse  zimski pasji plaščki

  Kaj pa najboljše darilo? Seveda se lahko vsi strinjamo, da je najboljše darilo za ljubljenčke naša ljubezen in pozornost. Ker so naši urniki pogosto burni in naporni, je neprecenljivo darilo že to, da si v prazničnem času vzamemo kakšno uro več in jo posvetimo svojemu ljubljenčku. Prazniki so namenjeni družini in kaj je lepšega kot dolg izlet v naravo s svojimi družinskimi člani, kar seveda vključuje tudi našega kosmatinca!


  božič s psom

 2. TAGI NA TEJ VSEBINI

  Prava pasma zame?

  Popust na prvi spletni nakup

  MR. PETOV IZBOR