Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

 1. Priden.si
 2. Priden.si

  Šolo za družinske pse PRIDEN.SI vodiva Karmen Zahariaš in Mia Zahariaš, obe z inštruktorsko licenco KZS. Že dve desetletji aktivno delujeva v kinologiji in neprekinjeno vodiva tečaje vzgoje in šolanja psov, v zadnjih letih pa se ukvarjava še z izborom in treningom psov za nastope na reklamah, prireditvah, televiziji in filmu.

  V šoli PRIDEN.SI redno spremljamo napredek na področju učenja psov in pri delu uporabljamo sodobne, na teorijo učenja oprte metode vzgoje in šolanja. V skupinah je le majhno število tečajnikov, saj lahko samo tako zagotovimo kvalitetno delo, oseben pristop in nadzorovano socializacijo mladih psov. Tečaje vodijo izkušeni inštruktorji. S psi ravnamo spoštljivo in brez grobosti, naš odnos do skrbnikov pa je vljuden in profesionalen.

  Šola deluje kot S.P. in zato ni članica KZS, vendar smo povezani z njenimi kinološkimi društvi in klubi. Radi izmenjujemo izkušnje z vsemi enako mislečimi kolegi in skupaj vztrajno iščemo nove poti in možnosti za kvalitetno sobivanje z našimi najboljšimi prijatelji.

  T: 041/679-578

  W:priden.si