Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali


DOSTAVA ISTI DAN V LJUBLJANI V 3 URAH!
Se ti je kdaj zgodilo, da želiš nahraniti mačko, pa ti v tistem trenutku zmanjka mačje hrane? Danes ti ne bo uspelo skočiti v trgovino, jutri imaš cel dan sestanke, pa še taka gužva je na cesti, v nedeljo so trgovine zaprte… Joj, tako nerodno! Tvoji mački pa je vseeno za tvoje težave, lačna je in hrano zahteva TAKOJ!

Če se ti je že kdaj to pripetilo in če živiš v Ljubljani ali bližnji okolici, imamo zate odlično novico! Mr.Pet hitra dostava ti v roku 3 ur od naročila paket pripelje na dom! Sliši se odlično, kako pa to poteka..?

Cena, plačilo in dostava
Enotna cena 4,80 € ne glede na težo naročenih izdelkov. Plačilo je mogoče samo s kreditno ali debetno kartico.
Storitev izvaja dostavna služba GLS.

Čas naročila
Velja za naročila od ponedeljka do petka od 08:00-13:00h. Naročila, oddana izven omenjenega urnika bodo odposlana naslednji delovni dan.

Kam lahko naročim hitro dostavo?
Velja za vse naslove v Ljubljani na poštnih številkah: 1000, 1210, 1231, 1260, 1261, 1211 ter 1236.
Velja tudi za kraje v okolici Ljubljane: Grosuplje 1290 - Domžale 1230 - Dob 1233 - Mengeš 1234 - Medvode 1215 - Radomlje 1235 - Šmarje Sap 1293 - Brezovica pri Ljubljani 1351
Vsa naročila, ki ne spadajo v to območje bodo avtomatsko stornirana.

Kateri izdelki so na voljo za hitro dostavo?
Hitra dostava je možna le za izdelke v spletnem skladišču, ki so označeni z V kolikor ob artiklu opazimo ta znakec, smo lahko prepričani, da je na voljo za hitro dostavo!
Artikel kot običajno dodamo v košarico in nadaljujemo z nakupovanjem. Ko smo z nakupom zaključili, lahko v košarici s pomočjo gumba spodaj levo ponovno preverimo, ali so vsi izbrani artikli na voljo za hitro dostavo.

V kolikor artikel ni na voljo za hitro dostavo, se bo ob njem izpisalo opozorilo. Te artikle odstranimo iz košarice in nadaljujemo z nakupom.
Čaka nas še 3. korak in sicer izbira načina dostave in plačila. Izberemo način dostave »Dostava Ljubljana v 3h« in preverimo, da je naše naročilo oddano v skladu z urnikom in naročamo v dovoljeno območje. Označimo še način plačila s kreditno ali debetno kartico, v zadnjem koraku preverimo pravilnost naših podatkov (nujna je telefonska številka, da vas bo kurir lahko kontaktiral!) in oddamo naročilo!Zdaj nam preostane le še to, da počakamo na dostavo, ki bo vsak hip pred našimi vrati!

Ne živiš v Ljubljani in bližnji okolici? Nič hudega, naša spletna trgovina ti kljub temu v 1-2 delovnih dneh dostavi na kateri koli naslov v Sloveniji!