Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Kaj pa sploh so DVOJNI BONUSI?

Kot član Mr.Pet kluba uživaš v številnih ugodnostih, ena izmed njih so bonusi na tvoji kartici! Glede na tvoje nakupe v obdobju zadnjih 6. mesecev si avtomatsko razporejen v bonitetni razred in od vsakega nakupa na kartico prejmeš od 2% do 5% vrednosti nakupa!V akciji dvojnih bonusov se ta vrednost podvoji – ob vsakem nakupu na kartico prejmeš kar 4% do 10% vrednosti nakupa! Akcija velja tako na spletu, kot v poslovalnicah, zato pohiti z nakupom!Kako vidim, koliko bonusa prejmem na kartico?

Dvojni bonus se izračuna, ko artikel dodaš v košarico – velja za vsak nakup, ne glede na vrednost, upoštevajo pa se tudi artikli, ki so že v akciji!

Sliši se odlično, kako pa se včlanim?

Včlaniš se povsem preposto! V poslovalnici neposredno na blagajni ob zaključku nakupa ali pa na spletu, ob oddaji naročila! Kar pa je še najboljše - članstvo je popolnoma brezplačno!


 

Kako pa bonus porabim pri nakupu?

V poslovalnici ti bonus po želji odštejemo na blagajni, koristiš pa ga seveda lahko tudi pri spletnih nakupih. Kako to storiš, pa ti bo v spodnjem posnetku pokazal naš pasji sodelavec!