Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali


DOSTAVA ISTI DAN V  PAKETOMAT!
Ste si kdaj zaželeli, da bi vas naročeni paket že isti dan počakal kar v paketomatu v bližini vašega doma? Sedaj je to mogoče!

Z izbiro dostave ''Isti dan v GLS paketomat'' vam vsa naročila v LJUBLJANI, KRANJU, KOPRU, CELJU in NOVEMU MESTU dostavimo že v popoldanskih urah ISTEGA dne!

Cena, plačilo in dostava
Enotna cena 2,60€ ne glede na težo naročenih izdelkov. Plačilo je mogoče po povzetju ali s kreditno/debetno kartico. Dostava za naročila v vrednosti nad 100€ je BREZPLAČNA!
Storitev izvaja dostavna služba GLS.

Čas naročila
Velja za naročila od ponedeljka do petka od 08:00-13:00h. Naročila, oddana izven omenjenega urnika bodo odposlana naslednji delovni dan. Dostava se vrši istega dne v popoldanskih/večernih urah.

Kam lahko naročim hitro dostavo v paketomat?
Velja samo za izbrane GLS paketomate s seznama. Seznam možnih paketomatov se vam prikaže ob izbiri dostave ''Isti dan v Paketomat''.

Kateri izdelki so na voljo za hitro dostavo v paketomat?
Hitra dostava je možna le za izdelke v spletnem skladišču, ki so označeni z V kolikor ob artiklu opazimo ta znakec, smo lahko prepričani, da je na voljo za hitro dostavo!
Artikel kot običajno dodamo v košarico in nadaljujemo z nakupovanjem. Ko smo z nakupom zaključili, lahko v košarici s pomočjo gumba spodaj levo ponovno preverimo, ali so vsi izbrani artikli na voljo za dostavo isti dan.

V kolikor artikel ni na voljo za dostavo istega dne, se bo ob njem izpisalo opozorilo. Te artikle odstranimo iz košarice in nadaljujemo z nakupom.
Čaka nas še 3. korak in sicer izbira načina dostave in plačila. Izberemo način dostave »Isti dan GLS Paketomat« in preverimo, da je naše naročilo oddano v skladu z urnikom. Izberemo željeni paketomat s seznama. Označimo še način plačila in v zadnjem koraku preverimo pravilnost naših podatkov (nujna je telefonska številka, saj boste na sms prejeli kodo za prevzem paketa!) in oddamo naročilo!Preostane nam le še, da počakamo na obvestilo o opravljeni dostavi in paket bo pripravljen na naš prihod kar v bližini našega doma!

Se noben paketomat s seznama ne nahaja v tvoji bližini? Nič hudega, naša spletna trgovina ti kljub temu v 1-2 delovnih dneh dostavi na kateri koli naslov v Sloveniji!