Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živaliKaj so bonusi?

Članom kluba Mr.Pet se bonus obračuna in pripiše že ob vsakem nakupu. Vrednost bonusa je določena glede na skupno vsoto vseh nakupov, opravljenih v zadnjih 6 mesecih do datuma nakupa in vsak član je na podlagi tega seštevka umeščen v bonitetni razred, ki določa višino popusta. Popust na vrednost trenutnega nakupa se članu pripiše kot bonus na kartico v EUR.

Vsi bonusi, pridobljeni v obdobju enega koledarskega leta, se lahko izkoristijo do vključno 31.1. naslednjega leta. Neizkoriščeni bonusi po tem datumu zapadejo.

Kako koristim bonuse…


V poslovalnici?

V poslovalnici lahko bonus odštejemo ob zaključku nakupa. Blagajnika preprosto vprašamo, koliko bonusa imamo na kartici in mu povemo, če ga želimo odšteti od zneska našega nakupa.

Na spletu?

Znesek razpoložljivega bonusa lahko vedno preverimo, ko se vpišemo v svoj spletni račun, v zavihku "Moj Račun".Bonus pri spletnem nakupu porabimo v 4. koraku naročila (»Povzetek naročila«). Preprosto vpišemo, koliko bonusa želimo koristiti ter kliknemo gumb »Potrdi«. Na desni strani se nam bo izpisala poraba razpoložljivega bonusa, znesek naročila pa se bo zmanjšal.

Ob vsakem nakupu pa ne glede na znesek pridobimo nov bonus!Če pa še vedno nismo gotovi, kako na spletu porabimo bonus, pa nam bo v spodnjem posnetku demonstriral naš pasji sodelavec: