Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Versele-Laga Pro-Digest - 40 g
 2. Odlična cena
   
  Versele-Laga

  Versele-Laga Pro-Digest - 40 g

  ID 15872 Podroben opis
  7.62
  Redna cena10,89 €Prihranek3,27 € (-30,00%)
  Spletna cena7,62 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 7,47 €
  Bonus na kartico vsaj 0,15 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

15872

Oropharma PRO-DIGEST, Verse-Laga nv, Belgija

Dopolnilna hrana za glodavce. Pro-Digest je v vodi topna negovalna podpora črevesju, zasnovana posebej za glodavce. Pro-Digest vsebuje prebiotike, ki so naravni sladkorji in kateri spodbujajo uravnoteženo delovanje črevesne flore (bifido bakterije, laktobacili). Na ta način Pro-Digest pomaga obnoviti ravnovesje v želodcu in prebavnem traktu ter pripomore k optimalnemu delovanju črevesja.

Navodila za uporabo:
1.) Da bi ohranili optimalno delovanje črevesja: dodajte 2 do 3 priložene merilne žličke v 100 ml čiste pitne vode, 1 krat tedensko.
2.) Med črevesnimi težavami, boleznijo in okrevanjem: dodajte 3 do 4 priložene merilne žličke v 100 ml čiste pitne vode, dnevno celih 7 dni.
3.) Za preprečevanje težav pri odstranjevanju mladičev zajcev od mame zajklje: dodajte 3 do 4 priložene merilne žličke v 100 ml čiste pitne vode, dnevno.

Sestava: inulin, fruktooligosaharidi (FOS).

Hranite na suhem in hladnem. Uporabno do in serija označena na embalaži

Vsebina: 40g

Vse se je začelo s podjetnikom po imenu Prudent Vesele, ki je leta 1932 začel ukvarjati s prodaje hrane za živino. Pet let pozneje je v Deinzu (Belgija) ustanovill prvo tovarno, ki se je ukvarjala izključno s proizvodnjo hrane za živino. S tovarno je doživel pravi uspeh in svojo proizvodnjo širil in izpopolnjeval. Tovarna je kmalu postala ena najmodernejših in uspešnejših proizvodenj tiastega časa.

Seveda pa to ne bi bilo mogoče brez zagnanih uslužbencev, ki so kmalu prepričali družino Versele, da so svojo proizvodnjo nadgradili s hrano za športne golobe pismonoše. Temu je sledila še širitev na ponudbo za ostale tekmovalne živali, kot so konji, psi, pujsi in ptice.

Od sedemdesetih let prejšnjega stoletjaje njihova proizvodnja pokrivala proizvodnjo izdelkov za skoraj vse domače in hišne živali: od glodalce, ptic pa vse do mačk in psov.

Dosežki podjetja Versele-Laga:

 • 80 let izkušenj v prehrani živali
 • 7 tovarn v Evropi, 1 v ZDA in 1 na Kitajskem
 • Na trgu v več kot 75 državah
 • 2 100 različnih proizvodov za živali
 • Na leto nahranijo več kot 15 milijonov živali

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.