Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Prosta delovna mesta - redne zaposlitve


POSLOVODJA/KA V POSLOVALNICI NOVO MESTO


Za poslovalnico Mr. Pet Novo Mesto iščemo odgovornega/o in izkušenega/o POSLOVODJO. Zaželene so izkušnje z vodenjem trgovine, delom v prodaji in svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote. Del uvajanja bo potekal tudi v sosednji poslovalnici.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: vilma.poglavc@pet-network.com  in zaposlitev@pet-network.com

Rok prijave: 23.5.2024
POSLOVODJA/KA V *NOVI* POSLOVALNICI KRANJ SUPERNOVA


Za novo poslovalnico Mr. Pet Kranj Supernova iščemo odgovornega/o in izkušenega/o POSLOVODJO. Zaželene so izkušnje z vodenjem trgovine, delom v prodaji in svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote. Del uvajanja bo potekal tudi v sosednji poslovalnici v Kranju.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: tina.jeric.zavrsnik@pet-network.com  in zaposlitev@pet-network.com

Rok prijave: 31.5.2024
PRODAJALEC/KA V POSLOVALNICI NOVO MESTO


V poslovalnici Mr. Pet Novo Mesto iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: vilma.poglavc@pet-network.com  in zaposlitev@pet-network.com

Rok prijave: 23.05.2024
PRODAJALEC/KA V POSLOVALNICI ŠKOFJA LOKA


V poslovalnici Mr. Pet Škofja Loka iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote - iščemo sodelavca za skrajšan delovni čas!

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: sandra.pajk@pet-network.com  in zaposlitev@pet-network.com

Rok prijave: 19.05.2024
PRODAJALEC/KA V POSLOVALNICI LJ Celovška


V poslovalnici Mr. Pet LJ Celovška iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: tea.kondic@pet-network.com  in zaposlitev@pet-network.com

Rok prijave: 19.05.2024
PRODAJALEC/KA V POSLOVALNICI LJ BTC


V poslovalnici Mr. Pet LJ BTC iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: branka.miklic@pet-network.com  in zaposlitev@pet-network.com

Rok prijave: 19.05.2024Študentsko delo in praksa v Mr.Petu


ŠTUDENT/KA V SPLETNI TRGOVINI MR.PET (Ljubljana)


V SPLETNI TRGOVINI Mr. Pet v Ljubljani iščemo novega pripravljalca paketov / komisionarja spletnih naročil. Iščemo natančne, hitro učljive in delovne ljudi v dobri fizični kondiciji. Prednost bodo imeli/-e kandidati/-tke s poznavanjem proizvodov za male živali. Delo poteka v dopoldanskem času predvsem od ponedeljka do srede, v primeru večjega št. naročil pa tudi v četrtek in petek.

Vlogo z življenjepisom pošljite na spletni naslov: sara.barlic@pet-network.com

Rok prijave: 31.05.2024
ŠTUDENT/KA V POSLOVALNICI LJ BTC


V poslovalnici Mr. Pet LJ BTC iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o ŠTUDENTA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na spletni naslov:branka.miklic@pet-network.com in zaposlitev@pet-network.com

Rok prijave: 19.5.2024

mrpet študensko delo