Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Prosta delovna mesta - redne zaposlitveVeterinarski tehnik/ca - prodajalec/ka v poslovalnici Mr. Pet Rudnik - Ljubljana


V poslovalnici Mr.Pet Rudnik na oddelku veterinarske lekarne iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o veterinarskega/o tehnika/co za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Prednost bodo imeli kandidati, ki imajo izkušnje z delom v veterinarski ambulanti in delom v prodaji ter so tudi sami lastniki živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne ljudi. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vloge z življenjepisom pošljite na: zaposlitev@mrpet.si in lucija.klemenc@pet-network.com
Rok prijave: 18.3.2020Prodajalec/ka v poslovalnici Mr. Pet Koper


V poslovalnici Mr. Pet Koper iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o prodajalca/ko za določen čas z možnostjo podaljšanja. Prednost bodo imeli kandidati, ki že imajo izkušnje s svetovanjem in delom v prodaji in so tudi sami lastniki živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne ljudi. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vloge z življenjepisom pošljite na: zaposlitev@mrpet.si in mitja.banovsek@pet-network.com
Rok prijave: 12.3.2020Študentsko delo in praksa v Mr.Petu


Študent/ka v poslovalnici PE Maribor


V poslovalnici Mr. Pet Maribor iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o študenta/ko za daljše obdobje. Zaželjene so z izkušnje z delom v prodaji in svetovanjem strankam ter poznavanjem blaga specializiranih trgovin za male živali.

Vloge z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: alja.kamenik@mrpet.si in zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 31.3.2020

mrpet študensko delo