Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Prosta delovna mesta - redne zaposlitve


Prodajalec/ka v poslovalnici PE KOPER

V poslovalnici Mr. Pet KOPERr iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO za določen čas z možnostjo podaljšanja. Zaželjene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni, od ponedeljka do sobote.

Vloge z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova:mitja.banovsek@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 31.8.2020Veterinarski tehnik/ca - prodajalec/ka v poslovalnici Mr. Pet Celje

V poslovalnici Mr.Pet Celje na oddelku veterinarske lekarne iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o veterinarskega/o tehnika/co za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Prednost bodo imeli kandidati, ki že imajo izkušnje z delom v veterinarski ambulanti in delom v prodaji ter so tudi sami lastniki živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne ljudi. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vloge z življenjepisom pošljite na: zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 20.8.2020Študentsko delo in praksa v Mr.Petu
Študent/ka v poslovalnici PE Slovenska Bistrica


V poslovalnici Mr. Pet Slovenska Bistrica iščemo prijaznega in komunikativnega študenta/ko za daljše časovno obdobje z izkušnjami z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali.

Vloge z življenjepisom pošljite na: zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 15.8.2020Študent/ka v poslovalnici Mr. Pet Murska Sobota

V poslovalnici Mr. Pet Murska Sobota iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o študenta/ko za dlje časa. Prednost bodo imeli kandidati, ki že imajo izkušnje s svetovanjem in delom v prodaji in so tudi sami lastniki živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vloge z življenjepisom pošljite na: zaposlitev@mrpet.si in monika.camplin@pet-network.com .
Rok prijave: 31.8.2020Študent/ka v poslovalnici Mr. Pet Škofja Loka


V poslovalnici Mr. Pet Škofja Loka iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o študenta/ko za dlje časa. Prednost bodo imeli kandidati, ki že imajo izkušnje s svetovanjem in delom v prodaji in so tudi sami lastniki živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vloge z življenjepisom pošljite na: zaposlitev@mrpet.si in sandra.pajk@pet-network.com.
Rok prijave: 31.8.2020

mrpet študensko delo