Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Prosta delovna mesta - redne zaposlitve


PRODAJALEC/KA V POSLOVALNICI LJUBLJANA RUDNIK


V poslovalnici Mr. Pet Rudnik iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Zaželjena je srednješolska izobrazba veterinarski tehnik. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova:barbara.jakopic@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave:1.6.2022
PRODAJALEC/KA V POSLOVALNICI KOPER


V poslovalnici Mr. Pet Koper iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova:mitja.banovsek@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave:22.5.2022
PRODAJALEC/KA V POSLOVALNICI LJUBLJANA CELOVŠKA


V poslovalnici Mr. Pet Ljubljana Celovška iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova:katja.dolenc@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 1.6.2022
PRODAJALEC/KA V POSLOVALNICI MARIBOR


V poslovalnici Mr. Pet Maribor iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: alja.kamenik@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si


Rok prijave: 1.6.2022

BLAGOVNI MANIPULANT/SKLADIŠČNIK V POSLOVALNICI MARIBOR


V poslovalnici Mr. Pet Maribor iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o blagovnega manipulanta/skladiščnika za prevzem blaga. Delo je fizično zahtevno - prevzem in manipulacija blaga, polnjenje polic, urejanje skladišča in podobno, zato pričakujemo dobro fizično pripravljenost. Zaželjene izkušnje z delom v skladišču, komisioniranjem, izkušnje z uporabo paletnika.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova:alja.kamenik@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 1.6.2022
Študentsko delo in praksa v Mr.PetuŠTUDENT/KA V POSLOVALNICI LJUBLJANA CELOVŠKA


V poslovalnici Mr. Pet Celovška Ljubljana iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o ŠTUDENTA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: katja.dolenc@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 1.6.2022
ŠTUDENT/KA V POSLOVALNICI NOVO MESTO


V poslovalnici Mr. Pet Novo mesto iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o ŠTUDENTA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: vilma.poglavc@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 1.6.2022
ŠTUDENT/KA V POSLOVALNICI KOPER


V poslovalnici Mr. Pet Koper iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o ŠTUDENTA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: mitja.banovsek@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 22.5.2022

mrpet študensko delo