Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Prosta delovna mesta - redne zaposlitve


BLAGOVNI MANIPULANT/SKLADIŠČNIK V POSLOVALNICI MARIBOR


V poslovalnici Mr. Pet Maribor iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o blagovnega manipulanta/skladiščnika za prevzem blaga. Delo je fizično zahtevno - prevzem in manipulacija blaga, polnjenje polic, urejanje skladišča in podobno, zato pričakujemo dobro fizično pripravljenost. Zaželjene izkušnje z delom v skladišču, komisioniranjem, izkušnje z uporabo paletnika.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova:alja.kamenik@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 25.11.2021
PRODAJALEC/KA V POSLOVALNICI LJUBLJANA RUDNIK


V poslovalnici Mr. Pet Rudnik iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova:barbara.jakopic@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 20.11.2021
PRODAJALEC/KA V POSLOVALNICI KOPER


V poslovalnici Mr. Pet Koper iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova:mitja.banovsek@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 6.12.2021
PRODAJALEC/KA AKVARIST/KA V POSLOVALNICI LJUBLJANA BTC


V poslovalnici Mr. Pet Ljubljana BTC iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO AKVARISTA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami na področju akvaristike. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova:marko dekleva@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 15.12.2021
Študentsko delo in praksa v Mr.Petu


ŠTUDENT/KA V POSLOVALNICI KRŠKO


V poslovalnici Mr. Pet Krško iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o ŠTUDENTA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: vesna.arnsek@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 1.12.2021
mrpet študensko delo