040 626 001 Email Pomoč
Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
040 626 001 Email Pomoč

Prosta delovna mesta v Mr.Petu
Prodajalec/ka (veterinarski tehnik) v poslovalnici RUDNIK Ljubljana


V poslovalnici Mr. Pet RUDNIK Ljubljana iščemo prijaznega in komunikativnega veterinarskega tehnika za določen čas z izkušnjami z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Obvezne so izkušnje z delom v veterinarski ambulanti. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Nudimo delo za določen čas, z možnostjo podaljšanja pogodbe.

Vloge z življenjepisom pošljite na mail: barbara.jakopic@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 24.6.2019
Študent/ka za fizični prevzem blaga v poslovalnici Mr. Pet Rudnik

V poslovalnici Mr. Pet Rudnik- Ljubljana iščemo pridnega, FIZIČNO MOČNEGA in resnega študenta za pomoč pri prevzemu blaga, zalaganju in urejanju polic. Zaželene so izkušnje z delom v trgovini, obvezna je fizična moč. Delo bo potekalo nekajkrat na teden, daljše obdobje.

Vloge z življenjepisom pošljite na elektronski naslov: zaposlitev@mrpet.si in barbara.jakopic@mrpet.si
Rok prijave: 15.7.2019
Prodajalec/ka akvarist/ka ali študent/ka v poslovalnici Mr. Pet Koper


V poslovalnici Mr. Pet Koper iščemo prijaznega in komunikativnega akvarista ali akvaristko. Nudimo delo za določen čas z možnostjo podaljšanja pogodbe ali delo preko študentskega servisa za daljše časovno obdobje. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali.

Vloge z življenjepisom pošljite na oba elektronska naslova: mitja.banovsek@mrpet.si in zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 1.6.2019
Študent/ka v poslovalnici PE Celovška v Ljubljani


V poslovalnici Mr.Pet CELOVŠKA iščemo študenta/ko za daljše časovno obdobje z izkušnjami z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Prednost bodo imeli kandidati, ki že imajo izkušnje s svetovanjem in delom v prodaji.

Vloge z življenjepisom pošljite na mail: katja.dolenc@mrpet.si in zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 14.6.2019
Študent/ka v poslovalnici PE BTC v Ljubljani


V poslovalnici Mr.Pet BTC iščemo študenta/ko za daljše časovno obdobje z izkušnjami z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Prednost bodo imeli kandidati, ki že imajo izkušnje s svetovanjem in delom v prodaji.

Vloge z življenjepisom pošljite na mail: zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 30.6.2019
Prodajalec/ka v poslovalnici PE BTC v Ljubljani


V poslovalnici Mr.Pet BTC iščemo prodajalca/ko za daljše časovno obdobje z izkušnjami z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Prednost bodo imeli kandidati, ki že imajo izkušnje s svetovanjem in delom v prodaji. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali.

Vloge z življenjepisom pošljite na mail: zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 30.6.2019
Študent/ka – akvarist/ka v poslovalnici Celje


V poslovalnici Mr. Pet Celje iščemo prijaznega in komunikativnega študent/ko za nedoločen čas z izkušnjami in znanjem na področju akvaristike in teraristike. Delo je razporejeno na dve izmeni in med vikendi in je prilagojeno na vzdrževanje in nego akvarijskih organizmov/akvarijev in svetovanje strankam.

Vloge z življenjepisom pošljite na mail: zaposlitev@mrpet.si in ingrid.levovnik@mrpet.si
Rok prijave: 30.6.2019
Študent/ka – v poslovalnici Celje


V poslovalnici Mr. Pet Celje iščemo prijaznega in komunikativnega študent/ko za nedoločen čas z izkušnjami z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Prednost bodo imeli kandidati, ki že imajo izkušnje s svetovanjem in delom v prodaji in so tudi sami lastniki živali. Delo je razporejeno na dve izmeni med tednom in vikendi.

Vloge z življenjepisom pošljite na mail: zaposlitev@mrpet.si in ingrid.levovnik@mrpet.si
Rok prijave: 30.6.2019
Akvarist študent/ka v poslovalnici Mr. Pet Celovška Ljubljana


V poslovalnici Mr. Pet Celovška iščemo prijaznega in komunikativnega akvarista ali akvaristko. Delo preko študentskega servisa za daljše časovno obdobje. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali.

Vloge z življenjepisom pošljite na oba elektronska naslova: branko.lajevec@pet-network.com
Rok prijave: 15.7.2019