Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Prosta delovna mesta - redne zaposlitve


POSLOVODJA/KA V *NOVI* POSLOVALNICI LJUTOMER


Za novo poslovalnico Mr. Pet LJUTOMER iščemo odgovornega/o in izkušenega/o POSLOVODJO. Zaželene so izkušnje z vodenjem trgovine, delom v prodaji in svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.Uvajanje v delo bo nekaj mesecev potekalo v bližnjih poslovalnicah Mr. Pet.

Vlogo z življenjepisom in pripisom LJUTOMER pošljite na spletni naslov:zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 31.3.2023
PRODAJALEC/KA V *NOVI* POSLOVALNICI LJUTOMER


Za poslovalnico Mr. Pet lJUTOMER iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo prijazne, delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote. Uvajanje bo do otvoritve poslovalnice potekalo v bližnjih Mr. Pet poslovalnicah.

Vlogo z življenjepisom in pripisom LJUTOMER pošljite na spletni naslov:zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 31.3.2023
PRODAJALEC/KA V *NOVI* POSLOVALNICI JESENICE (2 prosti delovni mesti)


Za poslovalnico Mr. Pet Jesenice iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo prijazne, delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.Pogodba se sklene za nedoločen čas s poskusnim obdobjem 6 mesecev, uvajanje bo do otvoritve poslovalnice potekalo v bližnjih Mr. Pet poslovalnicah.Če imaš rad/a živali, si ne predstavljaš dneva brez njih, uživaš pri delu z njimi in za njih potem se prijavi.

Vlogo z življenjepisom pošljite na spletni naslov:zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 31.3.2023
PRODAJALEC/KA V *NOVI* POSLOVALNICI ZAGORJE (1 prosto delovno mesto)


Za poslovalnico Mr. Pet Zagorje iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo prijazne, delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.Pogodba se sklene za nedoločen čas s poskusnim obdobjem 6 mesecev, uvajanje bo do otvoritve poslovalnice potekalo v bližnjih Mr. Pet poslovalnicah.Če imaš rad/a živali, si ne predstavljaš dneva brez njih, uživaš pri delu z njimi in za njih potem se prijavi.

Vlogo z življenjepisom pošljite na spletni naslov:zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 31.3.2023Študentsko delo in praksa v Mr.Petu


ŠTUDENT/KA NA ODDELKU AKVARISTIKE V POSLOVALNICI Celovška LJ


V poslovalnici Mr. Pet Celovška iščemo prijaznega/o komunikativnega/o študenta/ko, na oddelku akvaristike, za daljše časovno obdobje. Iščemo delavne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce/ke. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote. Zaželene so izkušnje na področju akvaristike in teraristike, ter poznavanje blaga, ki se prodaja v specializiranih trgovinah z akvaristiko in teraristiko.

Vlogo z življenjepisom pošljite na spletni naslov:branko.lajevec@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 31.3.2023
ŠTUDENT/KA V POSLOVALNICI KOPER


V poslovalnici Mr. Pet KOPER iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o ŠTUDENTA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na spletni naslov:mitja.banovsek@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 1.4.2023
ŠTUDENT/KA V POSLOVALNICI SLOVENSKA BISTRICA


V poslovalnici Mr. Pet Slovenska Bistrica iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o ŠTUDENTA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na spletni naslov:larisa.lesnik@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si

Rok prijave: 31.3.2023

mrpet študensko delo