Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Prosta delovna mesta - redne zaposlitve


VETERINARSKI TEHNIK/CA V CELJU

V poslovalnici Mr. Pet Celje iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o veterinarskega tehnika/co. Zaželene so izkušnje z delom v veterinarski ambulanti ter poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na naslov: zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 20.4.2021BLAGOVNI MANIPULANT/SKLADIŠČNIK NA RUDNIKU

V poslovalnici Mr. Pet Rudnik iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o blagovnega manipulanta/skladiščnika za prevzem blaga. Delo je fizično zahtevno - prevzem in manipulacija blaga, polnjenje polic, urejanje skladišča in podobno, zato pričakujemo dobro fizično pripravljenost. Zaželjene izkušnje z delom v skladišču, komisioniranjem, izkušnje z uporabo paletnika.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba naslova: barbara.jakopic@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 20.4.2021PRODAJALEC/KA V POSLOVALNICI CELOVŠKA LJUBLJANA

V poslovalnici Mr. Pet Celovška iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o PRODAJALCA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: katja.dolenc@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 20.4.2021Študentsko delo in praksa v Mr.Petu


ŠTUDENT/KA V KRANJU

V poslovalnici Mr. Pet Kranj Stop Shop iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o ŠTUDENTA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: jerca.stular@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 25.4.2021ŠTUDENT/KA V MARIBORU

V poslovalnici Mr. Pet Maribor iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o ŠTUDENTA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: alja.kamenik@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 30.4.2021ŠTUDENT/KA V NOVEM MESTU

V poslovalnici Mr. Pet Novo mesto iščemo prijaznega/o in komunikativnega/o ŠTUDENTA/KO. Zaželene so izkušnje z delom v prodaji in s svetovanjem strankam. Pričakujemo poznavanje blaga specializiranih trgovin za male živali. Iščemo delavne, komunikativne, samoiniciativne, prilagodljive in natančne sodelavce. Delo je razporejeno na dve izmeni od ponedeljka do sobote.

Vlogo z življenjepisom pošljite na oba spletna naslova: vilma.poglavc@pet-network.com in zaposlitev@mrpet.si
Rok prijave: 30.4.2021
mrpet študensko delo