Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Beaphar CatComfort električni razpršilec in polnilo proti stresu, s feromoni - 48 ml
 2. Ni na zalogi
   
  Beaphar

  Beaphar CatComfort električni razpršilec in polnilo proti stresu, s feromoni - 48 ml

  Električno razpršilo za prostor, ki vsebuje feromone, ki mačko pomirjajo.

  • Pomiritev in zmanjšanje neželenega vedenja
  • Primeren ob menjavi okolja, stresnih dogodkih ali prihodu novega družinskega člana
  • Konstantna uporaba
  • Mačke ne uspava
  ID 51835  1 ocenPodroben opis
  27.49
  Cena27,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 26,94 €
  Bonus na kartico vsaj 0,55 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči
Feromon, uporabljen v Beaphar CatComfort je klinično dokazana, preprosta in učinkovita rešitev za pomiritev mačk in zmanjšanje nezaželenega obnašanja.

Uporaba feromonov, prepoznanih s strani vaše mačke pomaga, da se doma počuti sproščeno in pomaga preprečevati in nadzorovati reakcije, povezane s tesnobo, kot so praskanje in sprememba okolja - selitev, novost v domu ali premik pohištva. Prekomeren nivo stresa lahko pri mačkah občasno vodi do resnih kliničnih bolezni.

Feromon je kopija mačjega obraznega feromona, katerega mačke same proizvajajo in jim sporoča, da je sprememba okolja varna. To je lahko v veliko pomoč, ko prinesete v dom novo mačko in ji tako pomagate pri hitrejši prilagoditvi v novo življenjsko okolje. 

Beaphar CatComfort ne bo vplival na druge živali v gospodinjstvu ali mačke uspaval in ga lahko uporabite ob kateri koli uporabi zdravil za mačko.

Električni razpršilec uporabite v prostoru, v katerem se vaša mačka največ zadržuje; uporabljajte ga konstantnoin ga ne ugašajte. Po 30 dneh uporabe zamenjajte polnilo.Uporabno za prostore do 70m2.

 Varnostni list

SESTAVA:

F3 frakcija sintetičnega mačjega obraznega feromona 2%, sintetični materinski pomirjujoči feromon 2%, isoparaffinic hydrocarbon 100 g.

NEVARNO! VSEBUJE: ogljikovodiki, C14-C19, ciklični izoalkani, <2% arome. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.

V PRIMERU ZAUŽITJA: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika/.... NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Odstraniti vsebino in/ali hranilnik te vsebine upoštevajoč lokalne predpise. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.

Beaphar je podjetje, ki svojo strast do hišnih ljubljenčkov s pridom uporablja v proizvodnji svojih izdelkov že 70 let! V tem času so razvili in proizvedli proizvedli veliko inovativnih farmacevtskih sredstev, izdelkov za zdravo življenje in izdelkov za nego ljubljenčkov, pri čemer so vedno skledili cilju: ponuditi kvalitetne izdelke po zmerni ceni, ki bodo skrbeli za blaginjo hišnih ljubljencev.

Zavedajo se, da si vsi ljubljenčki zaslužijo le najboljše, zato ponujajo izdelke za vse - od mačk in psov, pa vse do glodavcev, ptic in plazilcev.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "51835", item_name: "Beaphar CatComfort električni razpršilec in polnilo proti stresu, s feromoni - 48 ml", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Beaphar", item_category: "Mačke", item_category2: "Priboljški in prehranska dopolnila", item_category3: "Dodatki za lajšanje stresa", price: 27.49, quantity: 1 } ] } });