Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Beaphar No Stress pasja ovratnica za lajšanje stresa - 65 cm
 2. Prodajni hit
   
  Beaphar

  Beaphar No Stress pasja ovratnica za lajšanje stresa - 65 cm

  Pomirite svojega ljubljenčka v stresnih situacijah. Uporablja se lahko pri vseh psih ne glede na starost, velikost in pasmo.

  • Ovratnica
  • Deluje najmanj 3 tedne
  • Naravne učinkovine
  • Pomaga v stresnih situacijah
  ID 32522  2 ocenPodroben opis
  8.49
  Cena8,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 8,32 €
  Bonus na kartico vsaj 0,17 €
  Na zalogi spletDostava isti dan
  Zaloga po poslovalnicah

Nekateri psi so bolj dovzetni za stresne situacije kot drugi. Ti v takih situacijah nujno potrebujejo nekaj kar jih pomirja. Nekaterim je dovolj že objem in udobno čohljanje, medtem ko nekatere za pomiritev potrebujejo močnejšo vzpodbudo. Ovratnica bo skozi 3 do 4 tedne spuščala pomirjujoče učinkovine, ki bodo psa uspešno pomirile.

Naravne učinkovine v ovratnici skrbijo za odpravo neželjenega vedenja, ki je posledica stresa ali nervoze. Psu pomaga pri sproščanju in umirjanju, kar je zlasti pomembno v gospodinjstvih z več živalmi, saj so le-te bolj občutljive na druge živali in spremembe okolja.

Beaphar ovratnice so obogatene z izvlečki sivke in baldrijana, ki ju pogosto uporabljamo tudi pri zdravljenju človeških težav s tesnobo in nervozo. Dokazano je, da ti dve učinkovini preprečujeta neželjeno lajanje, uničevanje pohištva, markiranje in drugo neželjeno vedenje psov. Ovratnico odlikuje tudi dolg rok uporabe, saj učinkuje kar 3 - 4 tedne. To jo dela priročno še posebej v situacijah, kot je selitev, pogosti obiski veterinarja, pogost zabave ali privajanje na  novega živalskega sostanovalca. Ko je ovratnica nameščena se v kožo psa takoj sprosti baldrijan, katerega učinkovanje se pokaže že v slabi uri. Poseben mehanizem omogoča, da se pes ovratnice z lahkoto osvobodi v primeru, da se le-ta kam zatakne.

NAVODILA ZA UPORABO

Ovratnico udobno namestite okoli vratu vašega psa, tako da med vrat in ovratnice z lahkoto vstavite dva prsta. Če ovratnico nameščate psu, ki še vedno raste, redno rahljajte ovratnico. Ovratnica je učinkovite le, če je nameščena neposredno na kožo. V času nošenja ovratnice Beaphar, pes ne sme nositi drugih ovratnic. Ne odpirajte embalaže pred namestitvijo ovratnice. Če ovratnica pride v stik z vopdo, postane ponovno aktiva šele, ko se posuši. 

Nasvet našega prodajalca
Nasvet: Beaphar No Stress pasja ovratnica za lajšanje stresa

Prav neverjetna zgodba... Še kar ne morem verjeti.
Beaphar no stress collar, HVALA DA SI!!!

preberi več...

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  5.00   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "32522", item_name: "Beaphar No Stress pasja ovratnica za lajšanje stresa - 65 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Beaphar", item_category: "Sezonske kategorije", item_category2: "Zimska nega in zaščita", item_category3: "Poti stresu in za pomiritev", price: 8.49, quantity: 1 } ] } });