Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Brezplačna dostava nad 39€
 1. Beaphar No Stress pasja ovratnica za lajšanje stresa - 65 cm
 2. Zadnji kos
   
  Beaphar

  Beaphar No Stress pasja ovratnica za lajšanje stresa - 65 cm

  Pomirite svojega ljubljenčka v stresnih situacijah. Uporablja se lahko pri vseh psih ne glede na starost, velikost in pasmo.

  • Ovratnica
  • Deluje najmanj 3 tedne
  • Naravne učinkovine
  • Pomaga v stresnih situacijah
  ID 32522  1 ocenPodroben opis
  6.11
  Redna cena7,19 €Prihranek1,08 € (-15,00%)
  Spletna cena6,11 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 5,99 €
  Bonus na kartico vsaj 0,12 €

Nekateri psi so bolj dovzetni za stresne situacije kot drugi. Ti v takih situacijah nujno potrebujejo nekaj kar jih pomirja. Nekaterim je dovolj že objem in udobno čohljanje, medtem ko nekatere za pomiritev potrebujejo močnejšo vzpodbudo. Ovratnica bo skozi 3 do 4 tedne spuščala pomirjujoče učinkovine, ki bodo psa uspešno pomirile.

Naravne učinkovine v ovratnici skrbijo za odpravo neželjenega vedenja, ki je posledica stresa ali nervoze. Psu pomaga pri sproščanju in umirjanju, kar je zlasti pomembno v gospodinjstvih z več živalmi, saj so le-te bolj občutljive na druge živali in spremembe okolja.

Beaphar ovratnice so obogatene z izvlečki sivke in baldrijana, ki ju pogosto uporabljamo tudi pri zdravljenju človeških težav s tesnobo in nervozo. Dokazano je, da ti dve učinkovini preprečujeta neželjeno lajanje, uničevanje pohištva, markiranje in drugo neželjeno vedenje psov. Ovratnico odlikuje tudi dolg rok uporabe, saj učinkuje kar 3 - 4 tedne. To jo dela priročno še posebej v situacijah, kot je selitev, pogosti obiski veterinarja, pogost zabave ali privajanje na  novega živalskega sostanovalca. Ko je ovratnica nameščena se v kožo psa takoj sprosti baldrijan, katerega učinkovanje se pokaže že v slabi uri. Poseben mehanizem omogoča, da se pes ovratnice z lahkoto osvobodi v primeru, da se le-ta kam zatakne.

NAVODILA ZA UPORABO

Ovratnico udobno namestite okoli vratu vašega psa, tako da med vrat in ovratnice z lahkoto vstavite dva prsta. Če ovratnico nameščate psu, ki še vedno raste, redno rahljajte ovratnico. Ovratnica je učinkovite le, če je nameščena neposredno na kožo. V času nošenja ovratnice Beaphar, pes ne sme nositi drugih ovratnic. Ne odpirajte embalaže pred namestitvijo ovratnice. Če ovratnica pride v stik z vopdo, postane ponovno aktiva šele, ko se posuši. 

Nasvet našega prodajalca

Nasvet: Beaphar No Stress pasja ovratnica za lajšanje stresa

Še kar ne morem verjeti. Beaphar no stress collar, HVALA DA SI!!!

preberi več...

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   1 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.