Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Camon lopatica z luknjicami za posip, različne barve - 25 cm
 2. Novost
   
  Camon

  Camon lopatica z luknjicami za posip, različne barve - 25 cm

  Med obvezno opremo skrbnikov mačk sodi tudi lopatica za čiščenje posipa mačjega stranišča. Čiščenje posipa je izjemno pomembno za zadovoljstvo vaše mačke.

  • Preprosta uporaba
  • Ohranjanje higiene posipa
  • Čiščenje preprečuje neprijetne vonjave
  • Izbira barve ni mogoča!
  ID 51723 Podroben opis
  1.99
  Cena1,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 1,95 €
  Bonus na kartico vsaj 0,04 €

Čiščenje mačjega stranišča je ena izmed osnovnih in pomembnejših nalog skrbnika mucka. Odstranjevanje kepic urina in iztrebkov je pomembno za higieno posipa, zmanjšanje neprijetnih vonjav in tudi zadovoljstvo vaše mačke. Z rednim odstranjevanjem grudic in iztrebkov pa boste preprečili tudi morebitno opravljanje potrebe na neželenih mestih.

Za to vsakdanje opravilo bo tako odlična izbira Camon lopatka z luknjicami, ki je izdelana iz plastike. Izdelek je primeren predvsem za čiščenje silika posipov, obnese pa se tudi za čiščenje posipa v obliki peska v mačjem stranišču. Lopatko preprosto očistite s toplo vodo in čistilom, ki ni škodljivo za živali.

V ponudbi tri različne barve, izbira barve ni mogoča!

Velikost:
Dolžina: 25 cm
Širina: 11 cm

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate.

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja.

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "51723", item_name: "Camon lopatica z luknjicami za posip, različne barve - 25 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Camon", item_category: "Mačke", item_category2: "Mačja stranišča in posipi", price: 1.99, quantity: 1 } ] } });