Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Cat's Best Original posip - 10 l
 2.  
  Cat's Best

  Cat's Best Original posip - 10 l

  Ekološki mačji posip, ki se grudi v kepe in ga lahko zavržemo kar v domači WC.

  • 100% biorazgradljiv
  • Primeren za kompostiranje
  • Izjemno vpojnost
  • Se grudi
  ID 2178  12 ocenPodroben opis
  rating
  Odličen naraven izdelek. Popolnoma brez vonja. Priporočam vsem.
  - LeilaPoglej ostale
  12.49
  Cena12,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 12,24 €
  Bonus na kartico vsaj 0,25 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah
Cat's Best Original je ekološki mačji posip, ki se grudi v kepe, katere lahko zavržemo kar v domači WC. Narejen je iz 100% naravnih sestavin in brez kemičnih dodatkov.

Odlično vpijanje vonjav:
Cat's Best Original vpija vonjave kot noben drugi higijenski posip. Neprijetne vonjave se zelo učinkovito vežejo v kapilare organskih vlaken. Je popolnoma BREZ kemičnih dodakov in umetnih arom. Muce imajo najraje čist in naraven vonj mačjega posipa Cat's Best Original. Naredite sebi in vaši muci uslugo!

Ultra učinkovitost:
Učinkovitost mačjega posipa Cat's Best Original traja do 3x dlje kot običajni mačji posipi. Izbira Cat's Best Original zagotavlja ekonomičnost vaše odločitve. Preizkusite in se prepričajte.

100% biološko razgradljivo:
Saj je v celoti biološko razgradljiv. Cat's Best Original je povsen naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez dodanih kemikalij. Cat's Best Original je popolnoma primeren za kompostiranje.

Nasvet:
Če je le mogoče uporabite za vsako muco svoj mačji WC, ker so tako muce bolj čiste in pazljive z mačjim posipom, če ga uporabljajo same.

Kako seznanim mojo muco s posipom Cat's Best Original ?
Pričakovati je, da bo vaša muca sprejela nov mačji posip brez težav. V primeru, da temu ni tako, preprosto pomešajete Cat's Best Original z vašim dosedanjimn posipom in količino dnevno povečujte, dokler se muca povsem ne privadi le na Cat's Best Original .

Navodila za uporabo:
V čisti mačji WC vsujte Cat's Best Original vsaj do 7cm debeline. Dnevno odstranite le grude in iztrebke, ki jih lahko zavržete v BIO smetnjake, kompostnike ali v domači WC, v katerega lahko zavžete le dnevno količino in ne VEČ ob enkratnem izplakovanju, da preprečite morebitno zamašitev odtokov. Posip po potrebi dosujte.
Mačji WC je priporočljivo povsem izprazniti in očistiti vsaj vsakih 6 tednov (lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave).

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   12 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
Leila
Odličen naraven izdelek. Popolnoma brez vonja. Priporočam vsem.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
ALEKSANDRA & Maksi- kuncica
Super posip za WC tudi za kunce. Peleti pri nas ne odgovarjajo, koruzne posipe pa misli da je hrana-koruza pa slabo vpliva na prebavo kuncev.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
Prikaži ostale ocene