Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Cat's Best Smart Pellets - 5 kg
 2. Zadnji kos
   
  Cat's Best

  Cat's Best Smart Pellets - 5 kg

  Naraven posip za mačje stranišče v obliki majhnih peletov.

  • 100% biorazgradljivo
  • Nase veže neprijeten vonj
  • Ekonomično
  • Se ne oprijema dlake- še posebej primerno za dolgodlake mačke
  ID 24459  2 ocenPodroben opis
  rating
  Koščki se lepijo na tačke in letijo vsepovsod!
  - CATERINAPoglej ostale
  16.99
  Cena16,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 16,65 €
  Bonus na kartico vsaj 0,34 €
  Zadnji kosDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

Cat's best Smart Pellets je super vpojen, funkcionalen mačji posip, ki se grudi v kepe. Oblikovan je pelete, ki so nekoliko težji, kot navaden ekološki mačji posip, zato je še posebej primeren za dolgodlake mačke, saj se ne oprijema dlake in tačk in se ne raznaša izven mačjega stranišča.

Odlično vpijanje vonjav:
Cat's Best Smart Pellets vpija vonjave kot noben drugi higijenski posip. Neprijetne vonjave se zelo učinkovito vežejo v kapilare organskih vlaken. Je popolnoma BREZ kemičnih dodakov in umetnih arom. Muce imajo najraje čist in naraven vonj mačjega posipa Cat's Best Smart Pellets . Naredite sebi in vaši muci uslugo!

Ultra učinkovitost:
Učinkovitost mačjega posipa Cat's Best Smart Pellets traja do 3x dlje kot običajni mačji posipi. Izbira Cat's Best Smart Pellets zagotavlja ekonomičnost vaše odločitve. Preizkusite in se prepričajte. 

Se ne sprijema z dlako:
Cat's Best Smart Pellets je najboljša izbira za DOLGODLAKE muce, ker se NE prijema na dlako in se ne raznaša izven mačjega WC-ja.

100% biološko razgradljivo:
Cat's Best Smart Pellets  je povsem naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez dodanih kemikalij. Cat's Best Smart Pellets je popolnoma primeren za kompostiranje, saj je v celoti biološko razgradljiv.

Nasvet:
če je le mogoče uporabite za vsako muco svoj mačji WC, ker so tako muce bolj čiste in pazljive z mačjim posipom, če ga uporabljajo same.

Kako seznanim mojo muco za posipom Cat's Best Smart Pellets?
Pričakovati je, da bo vaša muca sprejela nov mačji posip brez težav. V primeru, da temu ni tako, prieprosto pomešajete Cat's best Smart Pellets z vašim dosedanjimn posipom in količino dnevno povečujte, dokler se muca povsem ne privadi le na Cat''s Bets Smart Pellets.

Navodila za uporabo:
V čisti mačji WC vsujte Cat's Best Smart Pellets vsaj do 6cm debeline. Dnevno odstranite le grude in iztrebke, ki jih lahko zavržete v BIO smetnjake, kompostnike ali v domači WC, v katerega lahko zavžete le dnevno količino in ne VEČ ob enkratnem izplakovanju, da preprečite morebitno zamašitev odtokov. Posip po potrebi dosujte.
Mačji WC je priporočljivo povsem izpranziti in očistiti vsaj vsakih 6 tednov (lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave).

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  3.00   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
CATERINA
Koščki se lepijo na tačke in letijo vsepovsod!
1