Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Dog Fantasy igralna vrv z žogico - 35 cm
 2.  
  Dog Fantasy

  Dog Fantasy igralna vrv z žogico - 35 cm

  Pletena bombažna vrv, ki ima na koncu pritrjeno žogico, popelje vašega psa v napet nsvetigre lovljenja. Igrača je primerna za več različnih vrst igre od vlečenja, do lovljenja. Preko nore zabave si bo vaš kuža tudi učinkovito očistil zobe.

  • Narejena iz bombaža
  • Uspešna motivacija pri vzgoji in šolanju
  • Zbudi naravni nagon po lovljenju
  ID 29068  6 ocenPodroben opis
  rating
  Žogica iz vrvi priporočam igrivim kužkom in tistim ki zelo radi grizejo. Pri nas se obnesejo. Trpežna igrača, ki dolgo zdrži.
  - KLAVDIJAPoglej ostale
  2.29
  Cena2,29 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 2,24 €
  Bonus na kartico vsaj 0,05 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah
Pletena bombažna vrv z žogico na koncu, popelje vašega psa v živahen svet igre in lovljenja. Igrača je primerna za več različnih vrst igre - od vlečenja, do lovljenja. Preko nore zabave si bo vaš kuža tudi učinkovito očistil zobe.

PREKO NAGONA DO VZGOJE: psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psov, saj z njo psa motiviramo, pritegnemo njegovo pozornost in jo uporabljamo kot nagrado.

ZABAVNA SKRB ZA ZOBE: Pletena bombažna vrv je tudi odličen pripomoček pri negi zob, saj si jih pes, med grizenjem bombažnih vlaken, z dodobra očisti. Posebej priporočljiva je uporaba bombažnih pletenih igrač pri pasjih mladičih, ki si preko grizenja sami omajejo mlečne zobe. Uporaba igrače more vedno potekati pod nadzorom, saj lahko žival pogoltne del igrače. Igrače je potrebno redno menjati, saj je lahko poškodovana igrača nevarna psom.

Material: bombaž
Dolžina: 35 cm

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  4.33   6 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
KLAVDIJA
Žogica iz vrvi priporočam igrivim kužkom in tistim ki zelo radi grizejo. Pri nas se obnesejo. Trpežna igrača, ki dolgo zdrži.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
NINA & Pinky & Zala
Super igrača za prosti čas, zelo trpežna :)
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
Prikaži ostale ocene