Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Almo Nature HFC Jelly Multipack - tuna - 6 x 55 g
 2. Same day delivery
   
  Almo Nature

  Almo Nature HFC Jelly Multipack - tuna - 6 x 55 g

  Okusna dopolnilna hrana za mačke v obliki slastnih koščkov mesa v želatini.

  • Kuhano v lastnem soku
  • Naravna mikrohranila sestavin se v celoti ohranijo
  • Slastna mešanica okusov
  • HFC sestavine: sveže meso, primerno za človeško prehrano!
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
6 x 55 g Almo Nature HFC Jelly Multipack - tuna - 6 x 55 g 6 x 55 g
22,39 €/kg 0,15 € 7,39 €7,39 €7.39
8 x (6x55g) Almo Nature HFC Jelly Multipack - tuna - 6 x 55 g 8 x (6x55g)
Economy kit
19,71 €/kg 1,04 € Kit price59,12 €
You save7,09 €
59,12 €
You save7,09 €
52,03 €52,03 €52.03
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "41431", item_name: "Almo Nature HFC Jelly Multipack - tuna - 6 x 55 g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Almo Nature", item_category: "Cats", item_category2: "Cat Food", item_category3: "Wet Cat Food", price: 7.39, quantity: 1 } ] } });

Vrečke mokre hrane Almo Nature so pripravljene iz najboljših sestavin, ki so primerne za človeško prehrano in nežno kuhane v lastnem soku, da se v kar največji meri ohranjajo naravna hranila, vitamini in minerali.

Hrana je lahko prebavljiva in tako primerna tudi za tiste najbolj občutljive ljubljenčke. 

Pri predelavi sestavin ni uporabljenih nobenih umetnih dodatkov, konzervansov, arom ali barvil.

Razlika med HFC in PFC hrano:

HFC (Human Food Chain) hrana 
je narejena iz 100% svežega mesa, ki je primerno za človeško prehrano. Ne vsebuje stranskih živalskih proizvodov in je dobro prebavljiva. Ta izdelek je HFC kvalitete!

PFC (Pet Food Chain) 
hrana je dehidrirana hrana, suha hrana ali mesni obrok, ki je termično obdelan, v tem procesu pa se povečini uničijo koristna hranila v sestavinah. PFC hrana je tudi slabše prebavljiva.

TUNA

Sestava: tuna (51%), juha iz tune, riž 0,5%. Tehnološki dodatek: gumi kasijevca 4315,5 mg/kg.
Analitske sestavine: surove beljakovine 13%, surove vlaknine 0.1%, surovo olje in maščobe 0,5%, surovi pepel 2%, vlaga 83%. Energ. vrednost:497 kcal/kg.

TUNA IN MORSKI LIST

Sestava: juha iz tune, tuna 40%, morski list 5,5%, riž 1%. Tehnološki dodatek: gumi kasijevca 5225,5 mg/kg.
Analitske sestavine: surove beljakovine 13%, surove vlaknine 0.1%, surovo olje in maščobe 0,3%, surovi pepel 1%, vlaga 83%. Energ. vrednost:480 kcal/kg.

TUNA IN BELA RIBA

Sestava: tunina juha, tuna 46%, bela riba 5% (Encrasicholina heteroloba), riž 0,5%. Tehnološki dodatek: gumi kasijevca 5225,5 mg/kg.
Analitske sestavine: surove beljakovine 14%, surove vlaknine 0.1%, surovo olje in maščobe 0,5%, surovi pepel 2%, vlaga 83%. Energ. vrednost: 532 kcal/kg.

ZAKAJ IZBRATI HRANO ALMO NATURE?

Mačke in psi so pretežno mesojede živali, s prebavnim traktom delno prilagojenim sodobnemu načinu življenja. A vendar je dejstvo, da njihov prebavni trakt najhitreje absorbira maščobe in proteine živalskega izvora. Tega se zavedajo tudi prehranski strokovnjaki Almo Nature, ki so zasnovali prehrano, ki jo odlikuje:

 • Uporabljeno le najkvalitetnejše meso: meso uporabljeno v hrani Almo Nature je v celoti odobreno za uporabo v proizvodnji človeške hrane, saj proizvajalci verjamejo, da si naše mačke in psi zaslužijo kar najboljše. Zavedajo se, da so mačke in psi mesojedci, zato je delež mesa v konzervah izjemno velik. V njih najdemo prave koščke mesa, ki so pripravljeni na način, ki ohrani kar največ mikrohranil. Meso je pridelano v prosti reji, ribe pa so sveže ulovljene, saj o kvaliteti hranila odloča kvaliteta sestavine (o kvaliteti beljakovin odloča kvaliteta sestavine).
 • Dodatek riža: riž je znan kot odlična dietna hrana, ki uravnava prebavo. Je najlažje prebavljiva žitarica, ki ne draži želodca in prebavnega trakt. Riž bo vašo mačko ali psa oskrbel tudi s potrebnimi vlakninami, ki bodo poskrbele za redno in pravilno iztrebljanje.
 • Prva hrana na tržišču brez dodatkov: leta 2000 se je svetu predstavila linija hrane Almo Nature, ki je bila v celoti narejena iz čistih, naravnih sestavin in ni vsebovala nepotrebnih dodatkov. Še danes se proizvajalci držijo načela, da v svojo hrano vključujejo najkvalitetnejše sestavine, ki jih naši kosmatinci resnično potrebujejo za zdravo življenje.

Vodilo proizvajalcev hrane je: „Smo to kar jemo“, kar velja tudi za naše štirinožne prijatelje.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.