Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Almo Nature Holistic Snack Stick, piščanec - 3 x 5 g
 2.  
  Almo Nature

  Almo Nature Holistic Snack Stick, piščanec - 3 x 5 g

  Slastne mesne palčke za nagrajevanje in crkljanje.

  • Brez umetnih dodatkov
  • Brez dodane soli in sladkorja
  • Lahko lomljivo na manjše koščke
  • Okus piščanca
  1.5
  Price1,50 €
  Club price after earned bonus 1,47 €
  Earned bonus 0,03 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Mehke, dišeče in lomljive palčke so izvrstne za nagrajevanje in drobno pozornost za naše mačke. So okusne, vendar pa zaradi tega ne žrtvujemo kvalitetne sestave! Narejene so brez dodanega sladkorja, soli, glutena in umetnih dodatkov! Vaša mačka se lahko tako sladka brez slabe vesti! 

Palčka se preprosto zlomi na koščke poljubne velikosti.

Pakiranje: 3 palčke po 5 g

Sestavine

piščančje meso (31,5%), riž, riževi otrobi, jajca, derivati iz govedine, pšenični gluten, izvleček iz kvasa, izvleček iz ribjega mesa, piščančja jetra, sladkor, piščančja maščoba, jedilna sol.

Analitske sestavine

surove beljakovine (28%), surove vlaknine (0,5%), surovo olje in maščobe (6%), surovi pepel (3,8%), vlaga (40%).

ZAKAJ IZBRATI HRANO ALMO NATURE?
Mačke in psi so pretežno mesojede živali, s prebavnim traktom, prilgojenim sodobnemu času. A vendar je dejstvo, da njihov prebavni trakt najhitreje absorbira maščobe in proteine živalskega izvora. Tega se zavedajo tudi prehranski strokovnjaki Almo Naturee, ki so zasnovali oprehrano, ki jo odlikuje:

 • Uporabljeno le najkvalitetnejše meso: meso uporabljeno v hrani Almo Nature je v celoti odobreno za uporabo v proizvodnji človeške hrane, saj proizvajalci verjamejo, da si naše mačke in psi zaslužijo kar najboljše. Zavedajo se, da so mačke in psi mesojedci, zato je delež mesa v konzervah izjemno velik. V njih najdemo prave koščke mesa, ki so pripravljeni na način, ki ohrani kar največ mikrohranil. Meso je pridelano v prosti reji, ribe pa so sveže ulovljene, saj o kvaliteti hranila odloča kvaliteta sestavine (o kvaliteti beljakovin odloča kvaliteta sestavine).
 • Dodatek riža: riž je znan kot odlična dietna hrana, ki uravnava prebavo. Je najlažje prebavljiva žitarica, ki ne draži želodca in prebavnega trakt. Riž bo vašo mačko oskrbel tudi s potrebnimi vlakninami, ki bodo poskrbele za redno in pravilno iztrebljanje.
 • Prva hrana na tržišču brez dodatkov: leta 2000 se je svetu predstavila linija hrane Almo Naturee, ki je bila v celoti narejena iz čistih, naravnih sestavin in ni vsebovala nepotrebnih dodatkov. Še danes se proizvajalci držijo načela, da v svojo hrano vključujejo najkvalitetnejše sestavine, ki jih naši kosmatinci resnično potrebujejo za zdravo življenje.

Vodilo proizvajalcev hrane je: „Smo to kar jemo,“ kar velja tudi za naše štirinožne prijatelje

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.