040 626 001 Email Contact us
Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
040 626 001 Email Contact us
 1. Arden Grange Adult Sensitive – sveža riba
 2.  
  Arden Grange

  Arden Grange Adult Sensitive – sveža riba

  Vrhunska pasja hrana za odrasle pse z občutljivo kožo ali prebavo. Blaga receptura ne vključuje žitaric, vsebuje pa bele morske ribe, so lahko prebavljive in bogate z omega-3 maščobnimi kislinami.

  • Za pse z občutljivo prebavo in kožo
  • Vsebuje visokokvalitetne bele ribe
  • Visoka vsebnost koristnih maščobnih kislin
  • Brez žit!
  • Odličen okus
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
2 kg Arden Grange Adult Sensitive – sveža riba 2 kg
6,75 €/kg 0,27 € 13,49 €13,49 €13.49
6 kg Arden Grange Adult Sensitive – sveža riba 6 kg
5,83 €/kg 0,70 € 34,99 €34,99 €34.99
12 kg Arden Grange Adult Sensitive – sveža riba 12 kg
5,12 €/kg 1,23 € 61,49 €61,49 €61.49
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Popolna, vrhunska pasja hrana za odrasle pse, ki imajo posebej občutljivo kožo ali prebavo.

Ta blaga receptura ne vključuje zrn in žitaric, vsebuje pa bele morske ribe kot lahko prebavljiv vir beljakovin, ki je naravno bogatejši z omega-3 esencialnimi maščobnimi kislinami od standardne prehrane.

Sestavine so kakovostne in skrbno izbrane, hrana pa ne vsebuje umetnih barvil, arom in konzervansov.

Izdelek je hipoalergen, zato je primeren tudi za pse, ki imajo prehranske intolerance, ki se kažejo v težavah s prebavo ali kožo.

Komu je hrana Arden Grange Sensitive:

 • Pse z občutljivo kožo in prebavo
 • Odraslim psom, ki jim ustreza ribja dieta
 • Psom, z alergijo na mlečne izdelke
 • Starejšim mladičem, ki imajo alergijo na piščanca ali/in žita.

Kaj odlikuje hrano Arden Grange Sensitive?

 • Uravnoteženost hranil: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov, maščob ter vitaminov in mineralov, ki zadovoljijo vse hranilne potrebe občutljivih psov.
 • Visoka vsebnost omega-3 in omega-6 maščobnih kislin, ki pomagajo pri ohranjanju zdrave kože in dlake. Lajšajo tudi razna vnetja in preprečujejo neželene reakcije imunskega sistema.
 • Bele ribe: predstavljajo kvaliteten vir beljakovin, ki je enostaven za presnovo in prebavo.
 • Brez žit: odlična za vse pse, ki ne prenašajo žit.

 

SESTAVA

Sveža bela morska riba (22%), sladki krompir (22%), moka bele morske ribe (18%), krompir (18%), rafinirana piščančja maščoba, pulpa pese, cela jajca v prahu, celo laneno seme, hidrolizat ribe, planktonski rakci, kvas, minerali, prebiotik frukto-oligosaharidi (FOS), prebiotik manan-oligosaharidi (MOS), izvleček juke, glukozamin, metil sulfonil metan (MSM), hondriotin, brusnice, nukleotidi, izvleček rožmarina.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 25 %, vsebnost maščob 14 %, surovi pepel 8 %, surova vlakna 3 %, kalcij 1,6 %, fosfor 1 %, omega-3 3,0 %, omega-6 2,9 %.

NUTRITIVNI DODATKI NA KG

Vitamini: : Vitamin A 18.000 i.e., vitamin D3 1.350 i.e., vitamin E 240 i.e. , L-karnitin 50 mg.
Elementi v sledovih: : cink (kot cinkov kelat iz hidrata aminokislin) 90 mg, baker (kot bakrov (II) kelat aminokislin, hidrat) 8 mg, mangan (kot manganov kelat iz hidrata aminokislin) 6 mg, jod (kot brezvodni kalcijev jodat) 1,5 mg.
Kako se je vse začelo?

Leta 1996 sta priznana vzreditelja nemških ovčarjev, Grah in Wendy Stephens, v Sussexu ustanovila podjetje, katerega cilj je bil proizvesti kvalitetno hrano, ki jo bodo lahko uživali popolnoma vsi psi. Njune dolgoletne izkušnje so jima prinesle veliko znanja in razumevanja prehranjevalnih navad psov, ki sta jih uspešno vključila v svojo proizvodno linijo.

Pri svojem delu sta že od samega začetka imela v mislih zdravje in dobro počutje psov, ki sta posledica kvalitetne in pravilne prehrane.

Temeljna načela v proizvodnji hrane za živali Arden Grange

Podjetje se v celoti zavzema za human odnos do živali, zato noben izdelek Arden Grange ni testiran na živalih. Še vedno pa njihovi zvesti preizkuševalci hrane (psi in mačke zaposlenih) poskrbijo, da hrana Arden Grange tekne kar se da velikemu številu ljubljencev.

Že v samem začetku sta ustanovitelja želela zasnovati hrano, ki jo lahko uživajo popolnoma vsi, tudi najhujši alergiki. Hrana zato ne vsebuje soje, žit, govedine, mlečnih izdelkov in glutena. Tudi meso uporabljeno v hrani je izjemno kvalitetno, saj živali niso hranjene s hrano, ki vsebuje antibiotike in hormonske dodatke. Vse meso je tudi odobreno za uporabo v človeški prehrani.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.