Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Beeztees igrača pliš zajec Flatino, bež - 30 cm
 2. Last one available
   
  Beeztees

  Beeztees igrača pliš zajec Flatino, bež - 30 cm

  Plišasti zajček bo zagotovo navdušil vašega psa. Z njim se bo igral ure in ure, saj je primerna tako za lovljenje, kot tudi za cufanje. Ne vsebuje polnila.

  • Ne poškoduje zob
  • Brez polnila
  5.59
  Price5,59 €
  Club price after earned bonus 5,48 €
  Earned bonus 0,11 €
  Last pieceSame Day Delivery
  Stock in stores?

Plišaste igrače sodijo med najbolj priljubljene pasje igrače. Psi jih radi prenašajo naokrog, jih grizejo in se k njim stiskajo. Idealne so tako za igro prinašanja, kot tudi za vlečenje. Igrače se kmalu navzamejo pasjega vonja, kar psa še dodatno spodbudi, da se k igrači vrača vedno znova.

Ne vsebuje polnila, s čimer se izognete neredu. Ker je igrača trpežna, je primerna tudi za cufanje z vodnikom in je tako izvrstna vzpodbuda pri šolanju in učenju.

Predstavljamo vam znamko Bezztees, ki je specializirana v proizvodnjo igrač in dodatne opreme za hišne ljubljenčke. Odraz njihove uspešnosti pa je najbolj zadovoljno, zdravo in varno življenje štirinožnega prijatelja. To je bilo njihovo poslanstvo več kot 45 let, zato ker tako kot vi, želijo vašim živalim ponuditi kar najboljše.

Imajo široko ponudbo izdelkov za mačke, pse, glodavce, ribe in ptice. V njej najdete vse; od igrač do izdelkov za nego.

Njihova glavna vodila so:

INOVATIVNOST: Vsak dan se izumijo, izboljšajo in oblikujejo novi izdelki za ljubljenčke, ki vedno znova pozitivno presenečajo kupce.

IZVIRNOST: Vsi izdelki Beeztees so nokoliko drugačni na čisto svoj način. Tako zadostijo potrebam tudi najizbirčnejših kosmatincev in več kot milijonom ljubljencev po vsem svetu.

AKTIVNOST: Aktivnost s psi je izredno pomembna in koristna tako za lastnika.

ZABAVA: Zabava je nekaj najboljšega v življenju! S tem namenom v Beeztees svojo ponudbo razširjajo, izboljšujejo in posodabljajo svoje izdelke. Vse z namenom ponuditi preprosto najzabavnejše in najboljše izdelke za vašega kosmatinca.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.