Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Bentonix posip za mačje stranišče, zeleno jabolko
 2. Dostava v 3h
   
  Professional Pets

  Bentonix posip za mačje stranišče, zeleno jabolko

  Kakovostni pesek Bentonix z vonjem zelenega jabolka iztrebke formira v kompaktne kepe in preprečuje neprijetni vonj.

  • Iz 100% naravnega materiala
  • Z vonjem zelenega jabolka
  • Hitra absorpcija vonja in vlage
  • Izredno varčen
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
5 kg Bentonix posip za mačje stranišče, zeleno jabolko 5 kg
1,46 €/KG 0,15 € 7,29 €7,29 €7.29
3 x 5 kg Bentonix posip za mačje stranišče, zeleno jabolko 3 x 5 kg
Sale
1,34 €/kg 0,40 € Regular price21,87 €
You save1,75 €
21,87 €
You save1,75 €
20,12 €20,12 €20.12
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Tako čiste živali kot so mačke pričakujejo od svojih lastnikov redno čiščenje mačjega stranišča. Pri tem je zelo pomembno, da uporabite kar se da kvaliteten pesek.

Bentonix pesek je odlična izbira za vse lastnike mačk, ki želijo svoji mački omogočiti kvaliteten, dobro vpojen in naraven posip. Narejen je iz 100% naravnega glinenega materiala bentonita, ki neverjetno hitro absorbira tekočino in vonj. Zaradi svoje zrnatosti se tačk ne oprijema in poskrbi, da mačka posipa ne raznosi po stanovanju. Iztrebki se sprimejo v suhe sprimke, ki so zelo enostavni za odstranjevanje - odstanite lahko tudi najmanjše grudice. Sprimki se ne lepijo ob steno mačjega stranišča, kar še dodatno povečuje higieno stranišča. Je varčnejši od ostalih mačjih posipov, saj pri Bentonixu odstranjujete le grudice in ni potrebna menjava celotnega peska. Pesek tudi absorbira vonj, kar preprečuje kakršen koli smrad iz mačjega stranišča.

Navodila za uporabo: Izpraznite obstoječo posodo za mačje stranišče in jo temeljito sperite pod tekočo vodo ter posušite. Nato vanjo natresite Bentonix mačji posip. Prepričajte se, da v posodi vsaj 5-6 cm debeline posipa. Če posip uporabljate prvič, vam svetujemo, da novemu dodate majhno količino starega. Tako se bo vaš maček lažje navadil na nov posip. Dnevno odstranjujte strjene iztrebke z lopatko za posip in nežno premešajte posip. Po potrebi dodajte še nekaj svežega posipa, tako da ohranite konstantno raven le tega v posodi.

Namig: Posodo za mačje stranišče postavite na podlogo, saj bodo tako morebitni odpadli delci posipa ostali na njej in se ne bodo raznosili po hiši. Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.