040 626 001 Email Contact us
Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
040 626 001 Email Contact us
 1. Camon hladilna blazina za psa - 96 x 81 cm
 2.  
  Camon

  Camon hladilna blazina za psa - 96 x 81 cm

  Izjemno učinkovita in praktična hladilna blazina, brez katere si vaš ljubljenček ne bo več znal predstavljati poletja!

  • Ne potrebuje vode ali dodatnega hlajenja
  • Deluje več ur
  • Preprosto čiščenje in vzdrževanje
  • Uporabna kot ležišče doma, v avtu, v boksu ali na plaži
  • Udobna in praktična
  29.99
  Price29,99 €
  Club price after earned bonus 29,39 €
  Earned bonus 0,60 €

Kako naporna je ta 'pasja' vročina! Naši ljubljenčki se v nasprotju z nami ne potijo in tako težje uravnavajo telesno temperaturo, zato jim moramo poleti kar se da olajšati bivanje in jim ponuditi prijetno osvežitev.

Hladilna blazina Camon je kot nalašč za prijeten in osvežujoč počitek! Deluje na osnovi gela, ki se aktivira ob pritisku in tako prijetno hladi vašega kužka medtem, ko leži na blazini. Za delovanje ne potrebuje vode ali dodatnega hlajenja, zato je izjemno praktična tudi za v avto ali na počitnicah. Če želimo, da je blazina še bolj hladna, pa jo lahko za nekaj minut položimo v hladilno skrinjo.

Deluje več ur, ko se nekoliko segreje in izgubi na učinkovitost, pa jo preprosto položimo na hladno, senčno mesto (npr. hladne ploščice) in blazina se bo spet prijetno ohladila.

Blazine ne perite v pralnem stroju- za čiščenje je enostavna, saj jo le obrišemo z vlažno krpo.

Uporabljamo jo lahko praktično kjerkoli- doma kot mirno ležišče za našega kužka, v avtu med prevozom, v boksu, na plaži, ... S hladilno blazino Camon bo vaš ljubljenček pripravljen na poletne dogodivščine!

Dimenzije: 96 x 81 cm

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.