Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon SweetPee sprej za lulanje - 750 ml
 2.  
  Camon

  Camon SweetPee sprej za lulanje - 750 ml

  Encimski sprej za čiščenje pasjega urina in nevtraliziranje neprijetnega vonja.

  • Narejen iz mešanice encimov in rastlinskih izvlečkov
  • Popolnoma naravno
  • Prijazno okolju
  • Nestrupeno
  13.59
  Price13,59 €
  Club price after earned bonus 13,32 €
  Earned bonus 0,27 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Seveda se vsakemu kdaj pa kdaj zgodi kakšna 'nesreča', važno je le, da nastalo lužico kar najbolj učinkovito počistimo in se znebimo neprijetnega vonja po urinu.

Zelo je pomembno, da urin s površin temeljito očistimo in pri tem uporabimo encimsko čistilo, namenjeno prav tej nalogi. Zahvaljujoč posebni mešanici izbranih encimov in rastlinskih izvlečkov, sprej SweePee molekule amonijaka in uree, ki sta glavna krivca za neprijeten vonj, razgradi in tako učinkovito očisti umazano mesto.

Encimska tekočina je popolnoma naravnega izvora, prijazna okolju in je nestrupena. Prav tako se ne masti, zato ni strahu, da bi uničili naše pohištvo ali pustili madeže na občutljivih površinah.

Sprej SweetPee je nepogrešljiv pri novopečenih lastnikih pasjih mladičkov, ki se še navajajo na sobno čistočo, pri lastnikih samcev, ki doma, pri sorodnikih ali prijateljih radi dvignejo nogo in markirajo ali pa lastniki kužkov, ki so zaradi zdravstvenih razlogov inkontinentni. 

Uporaba: sprej popršimo na problematično mesto in počakamo. V nekaj minutah bodo encimi v spreju nevtralizirali vonj po urinu.

Sestava: mešanica izbranih encimov (večinoma proteolitičnih), rastlinski izvlečki (cvetov, korenin, listov), voda.

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.