Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Dog Fantasy pletena igralna vrv iz jute - 30 cm
 2.  
  Dog Fantasy

  Dog Fantasy pletena igralna vrv iz jute - 30 cm

  Igrača iz pletene jute, je vsestranska igrača, s katero se vaš pes lahko igra samostojno ali z vami. Odlična je za čiščenje zob, saj pes med zabavno igro skrbi za svoje zobe.

  • Trpežni material
  • Ne absorbira vonja
  • Primerna za več različnih vrst igre
  2.99
  Price2,99 €
  Club price after earned bonus 2,93 €
  Earned bonus 0,06 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

Igrača iz pletene jute je interaktivna igrača, ki vašega psa popelje v razburljiv svet igre lovljenja in vlečenja. Skozi zabavo igrača skrbi za mentalno zaposlitev, gibanje in zdrave zobe vašega psa.

PREK NAGONA DO VZGOJE: psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psov, saj z njo psa motiviramo, pritegnemo njegovo pozornost in jo uporabljamo kot nagrado.

ZABAVNA SKRB ZA ZOBE: Pletena vrv je tudi odličen pripomoček pri skrbi za zobe, saj si pes med grizenjem jutinih vlaken, zobe dodobra očisti. Posebej priporočljiva je uporaba igračk iz jute pri pasjih mladičih, ki si preko grizenja sami omajejo mlečne zobe.

Dolžina:
30 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "29074", item_name: "Dog Fantasy pletena igralna vrv iz jute - 30 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Dog Fantasy", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Balls and Ropes", price: 2.99, quantity: 1 } ] } });