Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Eukanuba Višavski terier - piščanec - 2,5 kg
 2.  
  Eukanuba

  Eukanuba Višavski terier - piščanec - 2,5 kg

  100% popolna in uravnotežena hrana, posebej prilagojena odraslim psom pasme višavski terier. Zmanjšana vsebnost maščob pomaga vašemu višavcu vzdrževati idealno telesno maso.

  • Primerna za višavske terierje, cairn terierje, škotske terierje in sordne pasme ...
  • okus piščanca
  • minerali za zdravo in močno zobovje
  • višja vsebnost prebiotikov za dobro prebavo
  • manjša vsebnost maščob za pse, ki se hitreje zredijo
  13.99
  Price13,99 €
  Club price after earned bonus 13,71 €
  Earned bonus 0,28 €

Zahodnovišavski terierji so prijazni, samozavestni psi, ki imajo radi veliko pozornosti. Da ohranjajo maksimalno kondicijo, je potrebno uravnavati njihovo telesno težo. Njihovi občutljivi koži kot tudi zobem lahko koristi posebna prehrana. Eukanuba za višavske terierje je popolna in uravnotežena hrana, ki vsebuje manj maščob, saj je ta pasma večkrat nagnjena k debelosti. Posebno skrb pa namenja tudi zobem in skrbi za ustno higieno.

Značilnosti Eukanube za višavske terierje:

 • Hranila za kožo in dlako, kot sta cink, baker in povišane omega-3 maščobne kisline
 • Znižane maščobe, posebna OH mešanica in L-karnitin za lažji nadzor teže
 • Dvojna zaščita zob, s polifosfati prevlečeni briketi
 • Vitamin-E za močan imunski sistem
 • Visoko prebavljive sestavine in pesina pulpa za uravnavanje prebave

 

Psi spadajo med najbolj raznolike živalske vrste. Kot se razlikujejo po videzu in temperamentu, tako se razlikujejo tudi njihove prehrambene potrebe. Nihče teh razlik ne razume bolje od Eukanube.

Leta raziskovanja in testiranja najkvalitetnejših sestavin hrane je pripeljalo do formule, ki s svojo sestavo pokrije vse potrebe psov; ne glede na težo, starost, pasmo ali posebne potrebe.

Najpomembnejša sestavina hrane so beljakovine, ki morajo biti pridobljene iz najkvalitetnejših virov. Vsi Eukanuba izdelki so izdelani iz mesa piščancev, puranov, jagnjetine, lososa in jajc, zato vsebujejo zadosti visokovrednih živalskih beljakovin in esencialnih aminokislin.

 

Leta raziskav, so privedle do razvoja pasemskih linij hrane, ki pokrivajo specifične potrebe določene pasme. Ta hrana bo pomagala vašemu psu pomagala izkoristiti ves potencial in zablesteti.

 

Proizvajalec: Iams Company

Šifra izdelka: 12719

SESTAVINE

posušeni piščanec in puran (30%), koruza, pšenica, sirek, ječmen, živalska mast, posušena pesina pulpa (2,8%), hidrolizirane živalske beljakovine, posušena cela jajca, ribje olje, kalijev klorid, fruktooligosaharidi (0,53%), natrijev klorid, natrijev heksametafosfat, kalcijev karbonat, laneno seme.
 
ANALITSKE SESTAVINE

surove beljakovine 27,00%, surove maščobe 12,00%, omega-6 mašč. kisline 2,05%, omega-3 mašč. kisline 0,41%, surovi pepel 7,30%, surove vlaknine 2,60%, kalcij 1,25%, fosfor 1,00%.
 
Dodatki: Vitamini/kg: vitamin A 45.397 IE, vitamin D3 1.506 IE, vitamin E 252 mg, beta karoten 5,0 mg.
 
Elementi v sledeh/kg: bakrov sulfat pentahidrat 60 mg, kalijev jodid 4,4mg, železov sulfat-monohidrat 800 mg, manganov sulfat monohidrat 60 mg, manganov oksid 43mg, cinkov oksid 278mg.

 

O EUKANUBI:

Znamko Eukanuba je ustanovil Paul Iams, leta 1969. Želel je proizvesti hrano z izjemno visokimi standardi. Tako je Eukanuba postala prva znamka pasje hrane, z najkvalitetnejšimi sestavinami in visokim standardom.

Hrana, ki jo proizvedejo mora biti kvalitetna, s pozitivnim učinkom na zdravje in predvsem varana za uživanje. Preden je hrana sprocesirana,opravi številne teste, ki zagotavljajo, da so vsi grižjaji enake kakovosti.

Sestavine v hrani so visoko kvalitetne in temeljijo na živalskih proteinih. V podjetju verjamejo, da so psi mesojedci in temu primerno je glavna sestavina v hrani meso. Preden hrana pride na police, opravi najmanj 120 različnih testov kakovosti.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.