Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Flexi LED lučka za povodec Vario/Classic
 2.  
  Flexi

  Flexi LED lučka za povodec Vario/Classic

  Poskrbite, da boste s psom vidni tako ponoči, kot čez dan z lučko, ki jo enostavno pritrdite na ohišje povodca Flexi Vario ali Flexi Classic.

  • Ima dve vrsti luči: rdečo in belo
  • Enostavna namestitev z ježkom
  • Vključene baterije
  • Primeren za vse velikosti povodcev Vario in Classic, razen XS
  14.99
  Price14,99 €
  Club price after earned bonus 14,69 €
  Earned bonus 0,30 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Izboljšajte svojo varnost in varnost vašega ljubljenčka z LED lučko, ki jo enostavno pritrdite na povodec. Lučka sveti v dveh različnih barvah: spredaj belo in zadaj rdeče, kar zagotavlja, da vas opazijo tako vozniki pred vami, kot za vami. Zapenjanje na ježka bo poskrbelo za izjemno enostavno namestitev in odstranitev luči. Pritrdi se jo lahko na vse povodce Flexi Vario in Flexi Classic, ne gelde na velikost vašega psa.

Baterije so vključene v pakiranje.

Ni primerna za velikosti XS povodcev Flexi Classic in Flexi Vario.

ZAKAJ IZBRATI POVODCE FLEXI

44 - LETNA TRADICIJA:
Prvi prototip zložljivega povodca Flexi je bil zasnovan že leta 1972.
Glavni koncept je od takrat naprej ostal enak: omogočiti psom svobodno gibanje pod nadzorom, na čim bolj praktičen način. Ste vedeli, da je bil prvi povodec Flexi lesen, zavorni mehanizem pa si je njegov izumitelj Manfred Bogdahn sposodil kar pri motorni žagi?

KVALITETA IN ELEGANCA:
Ohišja Flexi povodcev so narejena iz robustne plastike, ki se zlepa ne uniči. Trakovi pa so izdelani iz visoko kvalitetnega in trpežnega najlona. Pri oblikovanju povodcev sodelujejo tudi modni oblikovalci, ki poskrbijo za moden in eleganten videz povodca.

VISOKA PRILJUBLJENOST PO VSEM SVETU:
Kvaliteta, varnost, priročnost in moderen izgled so dejavniki, ki prepričajo kupce po vsem svetu. Flexi povodce izvažajo v kar 90 držav po vsem svetu.

DOBITNIKI MNOGIH MEDNARODNIH NAGRAD IN PRIZNANJ:
Leta 2010 so si povodci Flexi prislužili naziv Znamka stoletja, ki jo podeljuje Nemška komisija za kakovost. Pohvalijo se lahko še z mnogimi drugimi mednarodnimi nagradami kot so: Consumer's Digest Best Buy, Red Dot Design Award in Editor's Choice Award, ki jo podeljuje ameriška revija dolg Fancy.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.