Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. I love my cat hrana z insekti - 1,2 kg
 2.  
  Bellfor

  I love my cat hrana z insekti - 1,2 kg

  Popolna suha hrana za mačke z insekti I love my cat.

  • Brez žitaric
  • Edini vir beljakovin je črna bojevniška muha
  • Primerno za občutljive mačke
  • Trajnostna in okolju prijazna proizvodnja
  • Nizek delež maščob
  16.99
  Price16,99 €
  Club price after earned bonus 16,65 €
  Earned bonus 0,34 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?
Ste tudi vi že kdaj opazovali vašo mačko, kako z veseljem skače po stanovanju in lovi muhe? Jo nato tudi poje? Seveda, saj je to za mačke popolnoma naravno vedenje! Predstavljamo vam inovativno novost na področju mačje hrane - popolno suho hrano za mačke z insekti I love my cat!

Na trgu najdemo veliko različnih mačjih hran, vendar večina vsebuje piščanca, na katerega pa je mnogo mačk občutljivih. Hrana I love my cat ne vsebuje nobenih drugih živalskih beljakovin, kot le črno bojevniško muho.

Insektna hrana pa je primerna tudi za povsem zdrave mačke, ki na krožniku le želijo nekoliko popestritve! Je brez žit, zaradi nizkega deleža maščob pa je primerna tako za zunanje, kot za notranje in sterilizirane/kastrirane mačke.

Zakaj insekti?

Manjši vpliv na okolje: Insekti imajo hiter življenjski cikel in za vzrejo ne potrebujejo velikih površin. Ker je za hrano uporabnih kar 99% živali, se zmanjša količina odpadkov. Insekti potrebujejo manj hrane, zato je tudi strošek vzreje in poraba surovin neprimerljivo manjša, kot pri konvencionalni reji.

Manj alergij: Pri vzreji insektov ne potrebujemo antibiotikov in umetnih hormonov, zato taka hrana ni alergena. Primerna pa je tudi za mačke, ki so alergične na druge vire beljakovin.
SESTAVA

posušeni insekti (ličinke črne bojevniške muhe) (29%), posušen sladki krompir (19,7%), grah (17,5%), perutninska maščoba, grahovi proteini, pivski kvas, minerali, posušen paradižnik (2%), posušeno korenje (1%), olje lososa, olje iz lanenega semena, brusnica (0,2%), inulin (vir FOS)

ANALITSKE SESTAVINE

surove beljakovine 30%, surove maščobe 18%, surova vlaknina 6,7%, surovi pepel 8,2%, kalcij 1,4%, fosfor 1,3%, energijska vrednost 3.400 (kcal/kg ME), Omega 3-maščobne kisline 0,6%, Omega 6-maščobne kisline 3%.

DODATKI (/kg)

nutritivni dodatki (/kg): Vitamin A (retinil acetat) 18 000 IE, Vitamin D3 (holekalciferol) 1 800 IE, Vitamin E (vseracemni-alfa tokoferil acetat) 300 IE, Baker (bakrov (II) sulfat pentahidrat) 5mg, Cink (cinkov sulfat monohidrat) 75mg, Železo (železov (II) sulfat monohidrat) 80mg, Mangan (manganov (II) oksid) 30mg, Jod (brezvodni kalcijev jodat) 1,5mg, Selen (natrijev selenit) 0,1 mg. OSTALI DODATKI: Tavrin 1.000 mg, izvleček Yucce Schidigere 200 mg.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.