Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Isegrim Forest Adult - jelen
 2. Bestseller
   
  Isegrim

  Isegrim Forest Adult - jelen

  Popolna briketirana hrana za odrasle pse najvišje kakovosti. Edinstvena sestava, navdahnjena z življenjem volkov, pa vašega psa razvaja z visoko vsebnostjo najkvalitetnejšega mesa rdečega jelena in njegovim bogatim okusom. 

  • Izjemno visoka vsebnost svežega mesa (56%) oz. beljakovin

  • Brez žit in soje

  • Glukozamin in hondroitin za vitalne kosti in sklepe

  • Bogata vsebnost zelenjave & jagodičevja in divjih zelišč

  • Lososovo olje, ki je bogato z maščobnimi kislinami, ki skrbijo za sijoč kožuh in zdravo kožo

Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
3 kg Isegrim Forest Adult - jelen 3 kg
6,65 €/kg 0,40 € 19,95 €19,95 €19.95
12 kg Isegrim Forest Adult - jelen 12 kg
4,83 €/kg 1,16 € 57,95 €57,95 €57.95
in-stockinquiry for delivery time 
12kg + 6x400g pločevinka Isegrim Forest Adult - jelen 12kg + 6x400g pločevinka
Sale
4,71 €/kg 1,36 € Regular price69,89 €
You save2,05 €
69,89 €
You save2,05 €
67,84 €67,84 €67.84
in-stockinquiry for delivery time 
12kg + 4x410g pouch Isegrim Forest Adult - jelen 12kg + 4x410g pouch
4,83 €/kg 1,32 € 65,91 €65,91 €65.91
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Psi so naravno raznolikost prehranjevanja podedovali od volkov – podobno volku so tudi psi divji kot narava. Volkovi in in psi si delijo mnogo značilnosti, zato imajo psi veliko koristi pri zdravju in pestrosti okusov, če se prehranjujejo kot volkovi.

Isegrim je popolna hrana, ki vsebuje najboljše, kar ponuja narava. V kombinaciji, navdihnjeni z življenjem volkov najdemo velik delež svežega mesa, veliko zelenjave z jagodičevjem in divjimi zelišči. Visoko kakovostne sestavine s poživljajočimi hranili, vitamini in olji, ki so dobri za metabolizem in imunski sistem psa. Kakovost sestavin v hrani Isegrim poudarja naravno hranjenje, ki ga psi obožujejo. Zagovarja koncept prehrane, ki pse ponese nazaj k njihovim koreninam in je uglašen z instinkti njihovih prednikov. Zavzema se za aktivno, vrsti prilagojeno življenj.

Isegrim – divji kot narava

Volk – v nemškem ljudskem izročilu ga imenujejo „Isegrim“ - se v ljudskih zgodbah pojavlja kot mojster prilagoditve, saj ga najdemo na najrazličnejših področjih: od gozdnate Evrope do Centralne Azije. Volk im poseben da, da v vsakem okolju najde natanko tisto, kar potrebuje za moč in neodvisnost. Iz bogatih virov svojega teritorija instinktivno uporabi kar je najbolje zanj in za njegovo krdelo.

Kaj je posebnost hrane Isegrim Forest z rdečim jelenom?

 • 31% sušenega mesa rdečega jelena: ne vsebuje veliko maščobe, visoko beljakovinsko vrednost in primerno vsebnost, v vodi topnega, dušika. Ima tudi močnejši okus v katerem psi uživajo.

 • Vsebuje 25% svežega piščančjega mesa, ki skupaj z jelenom tvori kar 56% mesnega deleža v hrani in predstavljata kar 26% beljakovinskega deleža.

Katera zelišča so uporabljena v hrani Isegrim?

 • Regrat: zagotavlja veliko vitaminov, predvsem vitamina C in A. Vsebuje dietno vlaknino in naravne antioksidante, ki skrbijo za zdravo prebavo in počutje.

 • Kamilica: blagodejno deluje na želodec in gastrointestinalni sistem. Zmanjšuje tudi stres in pomirja

 • Trpotec: blaži gastrointestinalne težave in podpira naraven prehod plinov

 • Rožmarin: vsebuje esencialna olja, ki stimulirajo ožilje in delujejo pozitivno na imunski sistem.

 • Rman: deluje sproščujoče in blaži krče

 • Peteršilj: Bogat z vitamini , ki lahko podpirajo zdravo kostno strukturo in je bogat vir glavnih vitaminov in mineralov, kot so magnezij, kalcij, fosfor. Zmanjšuje tudi tveganje za nastanek ledvičnih kamnov.

 • Indijski trpotec: stimulira prebavila in spodbuja k odvajanju

 • Ognjič: deluje protivnetno in podpira zdravje žolčnika in jeter

 • Juka: spodbuja pravilno prebavo in vsebuje veliko vitaminov, mineralov in dietnih vlaknin. Blagodejno učinkuje tudi na artritis.

SESTAVA

sušeno meso rdečega jelena (31%), sveži piščanec (25%), krompir (16%), perutninska maščoba (konzervirana z mešanimi tokoferoli in izvlečki rožmarina – 9%), kaša iz jagodičevja (borovnice, brusnice, maline) (4%), lososovo olje (3%), grah (3%), jabolčna kaša (3%), korenje (2%), hidrolizirana jetra perutnine (2%), krompirjeve beljakovine (1%), glukozamin fosfat, manan-oligosaharidi, hodroitin sulfat, frukto-oligosaharidi, mešanica zelišč (regrat, kamilice, trpotec, rožmarin, rman, peteršilj, indijski trpotec, ognjič) 0,01%, yucca schidigera.

ANALITSKA SESTAVA

surove beljakovine 26 %, surova olja in maščobe 15%, vlaga 10%, surovi pepel 9%, surova vlaknina 3,2%, kalcij 1,6%, fosfor 1,1 %

NUTRITIVNI DODATKI NA KG

vitamin A 20.000 IU, vitamin D3 1.400 IU, vitamin E (alfa-tokoferol) 350 mg, cink 80 mg, železo 65 mg, magnezij 36 mg, jod 0,6 mg, baker 16 mg, selen 0,2 mg.

Volk – v nemškem ljudskem izročilu ga imenujejo „Isegrim“ - se v ljudskih zgodbah pojavlja kot mojster prilagoditve, saj ga najdemo na najrazličnejših področjih: od gozdnate Evrope do Centralne Azije. Volk ima poseben dar, da v vsakem okolju najde natanko tisto, kar potrebuje za moč in neodvisnost. Iz bogatih virov svojega teritorija instinktivno uporabi kar je najbolje zanj in za njegovo krdelo.

Psi so to naravno raznolikost podedovali od volkov - podobno volku so tudi psi divji kot narava. Volkovi in psi si delijo mnogo značilnosti in psi imajo veliko koristi pri zdravju in pestrosti okusov, če jedo kot volkovi.

Isegrim je popolna hrana, ki vsebuje najboljše, kr ponuja narava, v kombinaciji z navdihom načina življenja volkov - visok delež svežega mesa, veliko zelenjave z jagodičevjem in zelišči. Visoko kakovostne sestavine s poživljajočimi hranili, vitamini in olji, ki so dobri za metabolizem in imunski sistem psa. Kakovost sestavin v Isegrimu poudarja naravno hranjenje, ki ga psi obožujejo. Koncept prehrane, ki pse ponese nazaj, k njihovim koreninam in je uglašen z instinkti njihovih prednikov. Za aktivno vrsti prilagojeno življenje.

Isegrim - divji kot narava!

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.