Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Meduza ležišče iz umetnega usnja - različne barve - 100 x 80 cm
 2. Bestseller
   
  Meduza

  Meduza ležišče iz umetnega usnja - različne barve - 100 x 80 cm

  Zelo vzdržljivo in kompaktno ležišče, ki je posebej priporočljivo za pse s težavami sklepov. Ker je v celoti oblečeno v umetno usnje je izjemno enostavno za čiščenje.

  • Izjemno enostavno za čiščenje
  • Primerno za notranjo uporabo
  • Ne vpija umazanije
  • Trša struktura ležišča je primerna predvsem za pse, z obolenji sklepov
  • Široka paleta barv
  62.99
  Price62,99 €
  Club price after earned bonus 61,73 €
  Earned bonus 1,26 €

  On stock onlineStock in stores?
Meduza je zelo vzdržljivo in kompaktno ležišče, ki je posebej priporočljivo za pse s težavami sklepov, saj je struktura tega ležišča nekoliko trša in psom z obolenji ne povzroča težav pri vstajanju. Na visok rob ležišča pes lahko nasloni glavi, nizek vstop pa mu olajšuje vstop v posteljo. Zaradi teh lastnosti je ležišče še posebej primerno za večje pasme psov.

Ležišče je v celoti oblečeno v umetno usnje zato je čiščenje izjemno enostavno. Ravno zato je idealno za pse, ki puščajo dlako. Ležišče meduza prenese vse - od umazanije, dlak in sline. Ko je ležišče umazano, ga preprosto obrišete z vlažno krpo in ležišče je ponovno čisto.

Uporabniki ležišča so z izdelkom izjemno zadovoljni. Moderen dizajn in široka barvna paleta pa poskrbita za dekorativen videz, ki se brez težav zlije z vsakim stanovanjem.

Material: umetno usnje
Barve: Lahko prihaja do pomanjkanja zalog posamezne barve ležišča. Če naročene barve nimamo na zalogi, vas obvestimo na vašo telefonsko številko. Slika je simbolična, barve se lahko razlikujejo.

Notranje mere (brez roba) cca.: 67 x 55 cm

Product tests

Nasvet: Ležišče Meduza

Je zelo trpežno ležišče, uspešno je prestalo »mladičkasto« obdobje (grizenje, praskanje). Zelo enostavna je za čiščenje, saj...

preberi nasvet

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.