Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Nina Ottosson interaktivna igrača Melon Madness - Level 2
 2. Great value
   
  Nina Ottosson

  Nina Ottosson interaktivna igrača Melon Madness - Level 2

  Zabavna interaktivna igrača legendarne Nine Ottosson, v katero skrivamo priboljške.

  • 2. stopnja zahtevnosti
  • Zabavno hranjenje
  • Spodbuja naravno mačje vedenje
  • Preprosta za čiščenje
  15.99
  Regular price19,99 €You save4,00 € (-20,00%)
  Web price15,99 €
  Club price after earned bonus 15,67 €
  Earned bonus 0,32 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Čeprav mačke ljubijo poležavanje in lenarjenje, pa tudi one potrebujejo fizično in mentalno stimulacijo. To je še posebej pomembno, če imamo pretežko mačko, ki mora izgubiti nekaj kilogramčkov. Hranjenje lahko združimo z igro in rešimo dve muhi na en mah, z uporabo interaktivnih igrač Nina Ottosson!

Igračko preprosto napolnimo s hrano ali priboljški, jih prekrijemo s premičnimi pokrovčki in pustimo, da mačka uganko razreši! Težavnost lahko še povečamo tako, da jih dodatno 'zaklenemo' s črnimi predalčki.

Igrača je primerna za vse velikosti in starosti.

Preprosto čiščenje s toplo vodo in milom.

Velikost: 26,6 x 7 x 26,5 cm

Legendarna Nina Ottosson je svoje interaktivne igrače za pse in mačke razvila z mislijo na dobrobit in zdravje živali in njihovih vodnikov. Zaveda se, da je poleg fizične zaposlitve izjemno pomembna tudi mentalna zaposlitev, saj le kombinacija obojega naredi psa resnično zadovoljnega. 

Igrače Nine Ottosson bodo tako poskrbele za:

 • Fizično in mentalno rekreacijo
 • Zmanjšujejo pojav vedenjskih težav
 • Pomagajo pri zmanjševanju telesne teže
 • Krepijo vodnikovo vez s psom
 • Preprečijo dolgčas

Vsaka igrača je izdelana iz kvalitetnih, stabilnih in trpežnih materialov in ponuja različne načine mentalne stimulacije za psa. Pisana paleta igrač različnih zahtevnostnih stopenj za vsakega ponuja nekaj; z njimi se bodo zaposlili najbolj iznajdljivi kosmatinci, seveda pa najdemo igrače tudi za čiste pasje začetnike in mladičke.

Zakaj psi potrebujejo mentalno stimulacijo?

Čeprav je za pse pomembna fizična aktivnost, kot je ruvanje, lovljenje žogice, sprehod, tek in podobno, pa jim moramo zagotoviti tudi stimulacijo njihovih možančkov, saj si bodo v nasprotnem primeru našli svojo zabavo, ki pa lastniku zagotovo ne bo najbolj všeč! Interaktivne igre, pri katerih psu skrivamo priboljške jih tako odlično zaposlijo in utrudijo njihov nosek in možgančke.

Interaktivne igrače nam pridejo prav še posebej v tistih dneh, ko je fizična aktivnost v naravi otežena - pri hudem mrazu ali vročini, ob nalivih ali pa v primeru, da naš pes okreva po operaciji ali bolezni. Take igrače so primerne tudi za mladičke in starejše pse, ki so v gibanju omejeni.

Kdo lahko igrače uporablja in zakaj?

Divje živali v naravi imajo dovolj mentalne stimulacije, saj večino dneva preživijo v iskanju hrane. Pri tem morajo uporabiti veliko znanja, iznajdljivosti in sposobnosti reševanja problemov. Domačim ljubljenčkom, katerim je hrana po večini prinešena na pladnju, tega ni potrebno, zato se kaj hitro zgodi, da postanejo zdolgočaseni in vso nakopičeno energijo sprostijo v kopanju lukenj, žvečenju čevljev ali uničevanju pohištva. To energijo jim lahko pomagamo usmeriti z interaktivnimi iračami Nine Ottosson; začnemo z lažjimi nalogami, ki jih sčasoma vse bolj otežujemo in se ob inovativnih rešitvah naših kosmatincev zabavamo še sami. Tako se poglablja naša medsebojna vez, žival pa si hkrati krepi samozavest.

Igrače Nina Ottossen pa niso primerne samo za pse in mačke! S pridom jih lahko uporabljajo najrazličnejše živalske vrste, kot so papagaji, kunci, morski prašički, podgane, dihurji, prašički ali celo živali v živalskem vrtu!

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.