Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Professional Pets Mono - raca in leča - 400 g
 2.  
  Professional Pets

  Professional Pets Mono - raca in leča - 400 g

  Popolna monoproteinska hrana za odrasle pse. Pripravljena je izključno iz izbranega mesa, visoke kakovosti. Ne vsebuje žitaric in soje, zato je idealna za dietno prehrano z veliko mesa in malo ogljikovimi hidrati.

  • Namenjena vsen odraslim psom, še posebej občutljivim
  • Vsebuje le račje meso - kar 92%
  • Brez soje, žit in gensko spremenjenih organizmov
  • Malo ogljikovih hidratov
  • Brez umetnih konzervansov, barvil in ojačevalcev okusov
  2.49
  Price2,49 €
  Club price after earned bonus 2,44 €
  Earned bonus 0,05 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Popolna monoproteinska hrana za pse, ki nudi vašemu psu vso potrebno oskrbo s hranili. Pripravljena je iz skrbno izbranih, najkvalitetnejših sestavin, ki poskrbijo za vso potrebno oskrbo vašega psa.

Hrana ne vsebuje žitaric, soje in GSO, zato je še posebej primerna za občutljive pse in pse, ki imajo alergijo na določeno vrsto mesa. Zelo dobro se obnese pri dietah z veliko mesa in malo ogljikovih hidratov.

Edini vir beljakovin v konzervi je raca, ki spada med kvalitetne vire beljakovin. Vsebuje veliko vitamina-A, ki skrbi za zdravo kožo, sluznico in sečila. V njem je prisoten tudi vitamin-B3, ki izboljušuje presnovo beljakovin, ogljikovih hidratov in zmanjšuje holesterol in prekrvavitev.

Raca je v konzervi obogatena z lečo, ki izboljšuje teksturo konzerve, hkrati pa prispeva rastlinske beljakovine in vlaknine, ki skrbijo za odlično prebavo.

Država porekla: Italija

Proizvaja: Professional Pets

Šifra izdelka: 31279

SESTAVA

Račje meso 92%, leča 4%, minerali, rastlinska želatina, ksiloza.

DODATKI

Nutritivni: vitamin A 5.000 UI, vitamin D3 333UI, vitamin E (all-rac-alfa-tokoferil acetat) 41mg, železov karbonat 6.65mg, bakrov sulfat pentahidrat 3.3mg, manganov oksid 13.3mg, brezvodni kalcijev jodat 0.2mg, cinkov oksid 10mg, natrijev selenit 0.03mg.

ANALITSKA SESTAVA

Vlaga 81.8%, sur. beljakovine 9.8%, sur. olja in maščobe 4.9%, sur. vlaknina 0.3%, sur. pepel 2.5%.

ENERGIJSKA VREDNOST

784 kcal/kg–3,3 MJ/kg. 

Podjetje Professional Pets sestavlja skupina sttrokovnjakov in ljubiteljev živali, ki v prvi vrst poudarja svojo ljubezen do živali. Trgu želijo ponuditi kvalitetno hrano, po dostopni ceni, da bodo v njej lahko uživali vsi štirinožni prijatelji. Filozofija njihovega podjetja se glasi: "ljubezen do živali presega vsako podjetje!". 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.