Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Royal Canin Cavalier King Charles španjel Adult - 1,5 kg
 2.  
  Royal Canin

  Royal Canin Cavalier King Charles španjel Adult - 1,5 kg

  Popolna hrana za odrasle (nad 10 mesecev) in pse pasme Cavalier King Charles španjel. Hrana je prilagojena za zadovoljevanje posebnih zahtev odraslega kavalirja, saj skrbi za celostno dobro počutje.

  • Primerna za odrasle (nad 10 mesecev) pse
  • Hrana Cavalier King Charles Adult pomaga ohranjati zdravo srčno funkcijo 
  • Pomaga vzdrževati idealno telesno težo
  • Vsebuje hranilne snovi, ki pomagajo ohranjati zdravo kožo in kožuh. 
  • Briketi oblikovani primerno pasmi
  13.59
  Price13,59 €
  Club price after earned bonus 13,32 €
  Earned bonus 0,27 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Kavalirje bi lahko opisali kot ljubko in ljubečo pasmo, ki se vgnezdi v vsako srce. So zaupljivi, vdani in izredno ljubeči. So precej učljivi, zato so odlični družinski člani. Kavalirji niso nagnjeni k posebnim zdravstvenim težavami, prirojeno pa lahko imajo srčne težave. Lahko so tudi nagnjeni k diabetesu, prekomerni telesni teži in alergijam.

Odlike hrane Royal Canin Cavalier King Charles španjel:

 • Hrana Cavalier King Charles Adult pomaga ohranjati zdravo srčno funkcijo s pravilno količino magnezija, natrija, kalija, arganina, EPA in DHA, tavrina, L-karnitina in antioksidantov (vitaminov E in C, polifenolov iz zelenega čaja in grozdja).
 • Pomaga vzdrževati idealno telesno težo.
 • Vsebuje hranilne snovi, ki pomagajo ohranjati zdravo kožo in kožuh. Obogatena z maščobnimi kislinami EPA in DHA in boragovim oljem.
 • Omogoča lažje jemanje hrane (kratkogobčna čeljust) in spodbuja psa, da žveči hrano z ergonomsko oblikovanimi briketi.
 • Zaradi vsebnosti majhnih količin maščobe s hrano vzdržujemo idealno težo psa.

Hrana Royal Canin:

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen tip mačk in psov.
SESTAVA

riž, izolat rastlinskih beljakovin*, dehidrirane perutninske beljakovine, koruza, živalske maščobe, hidrolizirane živalske beljakovine, pesni rezanci, rastlinska vlakna, minerali, ribje olje, sojino olje, paradižnik v prahu, frukto-oligosaharidi, hidroliziran kvas (vir mano-oligosaharidov), boragovo olje (0,1 %), ekstrakt ognjiča (vir luteina), hidrolizirani raki (vir glukozamina), hidroliziran hrustanec (vir hondroitina).

DODATKI (na 1 kg)

Nutritivni dodatki: Vitamin A: 30000 IE, Vitamin D3: 800 IE, E1 (Železo): 48 mg, E2 (Jod): 4,8 mg, E4 (Baker): 15 mg, E5 (Mangan): 62 mg, E6 (Cink): 145 mg, E8 (Selen): 0,1 mg, L-karnitin: 400 mg - Tehnološki dodatki: Klinoptilolit sedimentarnega izvora: 10 g - Senzorični dodatki: Ekstrakt čaja (vir polifenolov): 150 mg - Konzervansi - Antioksidanti.

ANALITSKE SESTAVINE

Surove beljakovine: 27,0 % - Vsebnost maščobe: 14,0 % - Surovi pepel: 5,8 % - Surova vlaknina: 2,8 % - Na 1 kg: EPA/DHA: 4 g - Tavrin (skupaj): 1,8 g.

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recepture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljalo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.