Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Royal Canin Exigent Savour
 2. Dostava v 3h
   
  Royal Canin

  Royal Canin Exigent Savour

  Royal Canin Exigent je uravnotežena, popolna hrana za zelo izbirčne odrasle mačke od 1 leta starosti naprej. Kompleksna mešanica aktivnih hranilnih snovi, vključno z biotinom in boragovim oljem, pomaga ohranjati lep in zdrav videz dlake.

  • Primerna za odrasle mačke, ki so še posebej izbirčne
  • Pomaga ohranjati idealno telesno maso
  • Odličen okus, ki skrbi za ješčnost vaše mačke
  • Dve različni obliki briketov, z različnim okusom in teksturo, ki hrano popestrita
  • Pomaga vzdrževati zdravo telesno težo
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
400 g Royal Canin Exigent Savour 400 g
16,13 €/kg 0,13 € 6,45 €6,45 €6.45
2 kg Royal Canin Exigent Savour 2 kg
Royal Canin Exigent SavourRoyal Canin Exigent Savour
Last one available
13,05 €/kg 0,52 € 26,09 €26,09 €26.09
4 kg Royal Canin Exigent Savour 4 kg
Royal Canin Exigent SavourRoyal Canin Exigent Savour
Last one available
11,10 €/kg 0,89 € 44,39 €44,39 €44.39
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Mačje dame so včasih lahko zelo izbirčne in zavračajo običajno hrano. Njihovi ljudje so navadno vedno pripravljeni ustreči njihovim željam.

Zdaj jim lahko vzbudite apetit s slastnimi briketi Royal Canin Exigent Savour, ki so ustvarjeni posebej za tiste najbolj izbirčne mačke.

Odlike hrane Royal Canin Exigent Savour:

 • Biotin in Omega-6 maščobne kisline: skrbijo za lep in sijoč kožuh
 • Manj kalorična hrana pomaga ohranjati idealno telesno težo
 • Dve različni vrsti briketov, z različno obliko, teksturo in recepturo: pomaga vzbuditi apetit.

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen tip mačk in psov.
SESTAVA

koruza, dehidrirane perutninske beljakovine, riž, izolat rastlinskih beljakovin*, živalske maščobe, koruzni gluten, hidrolizirane živalske beljakovine, rastlinska vlakna, kvasovke in njihovi deli, minerali, pesni rezanci, sojino olje, fruktooligosaharidi, boragovo olje.

DODATKI (na 1 kg)

Nutritivni dodatki: Vitamin A: 14500 IE, Vitamin D3: 800 IE, E1 (Železo): 37 mg, E2 (Jod): 3,7 mg, E4 (Baker): 11 mg, E5 (Mangan): 48 mg, E6 (Cink): 143 mg, E8 (Selen): 0,08 mg - Tehnološki dodatki: Klinoptilolit sedimentarnega izvora: 5 g - Zootehnični dodatki: Amonijev klorid: 5 g - Konzervansi - Antioksidanti.

ANALITSKE SESTAVINE

Surove beljakovine: 33 % - Vsebnost maščobe: 16 % - Surovi pepel: 7,2 % - Surova vlaknina: 3,1 %.

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recepture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.