Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Royal Canin Mini Dermacomfort - 1 kg
 2. Out of stock
   
  Royal Canin

  Royal Canin Mini Dermacomfort - 1 kg

  Popolna hrana za odrasle pse majhnih pasem, ki imajo težave s kožo. Hrana vsebuje laneno seme, ki je vir omege 3 in tako pomaga pri težavah s kožo. Vitamini in minerali pomagajo pri obnavljanju kožnih celic, ki ščitijo psa pred zunanjimi vplivi. 

  • Primerna za odrasle pse malih pasem (do 11 kg), med 10. mesecom in 8. letom
  • Formula, ki povzroča manj alergij
  • Skrbi za izjemno ješčost
  • Zagotavlja zdravo kožo in lep kožuh
  • Skrbi za zdrave zobe in dlesni
  11.09
  Price11,09 €
  Club price after earned bonus 10,87 €
  Earned bonus 0,22 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

Male pasme veljajo za zelo prilagodljive. Navadno živijo v stanovanju s svojim lastnikom in zahtevajo manj gibanja, kot velike pasme. Odlekuje jih izdatna količina energije in daljša življenska doba, ki pa je odvisna od življenskih pogojev in pasme. Ker niso vsi psi majhnih pasem enaki, ponuja linija hrane Mini, prilagojene specifičnim potrebam posameznega psa. Te pasme imajo tudi bolj pogosto razdraženo kožo, ki je lahko posledica nepravilne prehrane.

Odlike hrane Royal Canin Mini Dermacomfort:

 • Posebna formula z izbranimi visoko kvalitetnimi beljakovinami. Še posebej je primerna za pse, ki so nagnjeni k težavam z razdraženo in srbečo kožo.
 • Pomaga podpreti naravno odpornost kože (kožni kompleks), vzdržuje zdravo kožo (Omega 3 maščobne kisline z EPA & DHA, Vitamin A) Poudarja naravno lepoto kožuha.
 • Pomaga zmanjšati nastajanje zobnega kamna zahvaljujoč snovem, ki vežejo kalcij iz sline in preprečujejo njegovo nalaganje na zobne obloge.

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb namših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.

SESTAVA

koruza, dehidrirane perutninske beljakovine, pšenica, hidrolizirane živalske beljakovine, koruzni gluten, rastlinska vlakna, izolat rastlinskih beljakovin, živalske maščobe, pesni rezanci, kvasovke in njihovi deli, ribje olje, sojino olje, luščine in semena trpotca, frukto-oligosaharidi, minerali, boragovo olje, ekstrakt ognjiča (vir luteina).

ANALITSKE SESTAVINE

beljakovine: 30% - vsebnost maščobe: 13% - surovi pepel: 5,4% - Surova vlakna: 6,6%

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recepture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljalo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.