040 626 001 Email Contact us
Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
040 626 001 Email Contact us
 1. Stefanplast Gulliver 3 transporter, modro siv - 61 x 40 x 38 cm
 2.  
  Stefanplast

  Stefanplast Gulliver 3 transporter, modro siv - 61 x 40 x 38 cm

  Odpravite se na razburljivo potovanje okrog sveta s svojim kosmatinčkom. Za vas in vašega ljubljenčka ni več nobenih meja!

  • EKSKLUZIVNO NA SPLETU! Ni na voljo v fizičnih trgovinah
  • Izredno trda plastika
  • Kovinska vratca
  • Za majhne pse in mačke
  • Zdaj tudi v novi, privlačni barvni kombinaciji!
  26.22
  Regular price28,50 €You save2,28 € (-8,00%)
  Web price26,22 €
  Club price after earned bonus 25,70 €
  Earned bonus 0,52 €

Odpravite se na razburljivo potovanje okrog sveta s svojim kosmatinčkom. Z avtomobilom, avtobusom, vlakom ali letalom. Potovanje v tujo deželo je večkrat lahko zelo stresno, tako za lastnike, kot za njihove štirinožce. Primeren boks reši te težave!

Transporter Gulliver 3 je namenjen prenosu manjših živali kot so mačke, psi, glodavci in drugi majhni ljubljenčki…

Na strehi ima tudi manjše predalčke, v katere lahko spravite povodce, priboljške ali manjše osebne predmete.

Zakaj izbrati transporter Gulliver:

 • Primerni za potovanja z letali: vsi transporterji so dimenzij, ki jih je predpisala Mednarodno združenje za letalski transport (IATA) in so dovoljeni pri vseh evropskih letalskih družbah. Izdelujejo tako transporterje, ki so primerni za potovanje v potniški kabini, kot transporterje, s katerimi vaš ljubljenček lahko potuje med letalsko prtljago.
 • Odprtine za zračenje: skrbijo, da ima vaš kosmatinec vedno izdatno količino zraka, ki naredi potovanje še bolj udobno.

Dimenzije: 61 x 40 x 38 (višina) cm

ZAKAJ IZBRATI STEFANPLAST ARTIKLE:

Ljubezen in poznavanje naših štirinožnih prijateljev je v prvi vrsti pripomogla k nastanku izdelkov Stefanplast za ljubljenčke, saj jim lastniki navadno želimo nuditi vse kar potrebujejo in si želijo. Ne glede na to, kam želite iti: na potovanje, tekmovanje, v park ali le na obisk k prijatelju; izdelki Stefanplast so tako priročni in praktični, da vas lahko spremljajo povsod. Stefanplast vedno znova razvija nove materiale, oblike in predmete, ki bodo vam in vašemu štirinožcu olajšale in popestrile življenje.

 Odlike izdelkov Stefanplast: 

 • 100% IZDELANO V ITALIJI: Oblika, barve, spontana vsestranskost in sofisticiran stil so tiste odlike, ki jih ljudje pričakujemo od kvalitetnih italijanskih izdelkov. Skupaj z atraktivnim videzom, izvirnimi oblikovalskimi značilnostmi, posluhom za detajle in unikatnostjo tvorijo popoln italijanski proizvod. 
 • TRADICIJA OD LETA 1964 NAPREJ: Pol stoletja tradicije je poskrbela, da so v podjetju Stefanplast opremljeni z obilo znanja in izkušnjami. Izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, so prispevale k izdatnemu poznavanju plastike. Izboljševanje, dopolnjevanje in izdelovanje proizvodov prihodnosti, je stalnica, ki so jo upoštevali skozi celotno zgodovino.
 • VSAKODNEVNA KVALITETA: Zavzemanje za visoko kakovost svojih produktov je eno temeljnih vodil Stefanplasta. Odstopanje v kvaliteti ni dovoljene nikjer - ne v materialu, niti v oblikovanju. Kvaliteta je odnos. Kvaliteta je njihova služba. 
 • EKOLOŠKA OSVEŠČENOST: Ekološko osveščena poraba in izdelava je Stefanplastu v mislih skozi vse stopnje proizvodnje. Uporabljajo trajne materiale, katerih deli so primerni za recikliranje. Pri svoji proizvodnji varčujejo z energijo in zmanjšujejo izpuste CO2 v okolje. Stroji, ki jih uporabljajo imajo nizko porabo energije, izkoriščajo pa tudi prednosti naravne svetlobe.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.