Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Taste of the Wild Wetlands - perutnina - 390 g
 2.  
  Taste of the Wild

  Taste of the Wild Wetlands - perutnina - 390 g

  Uravnotežena mokra hrana s pečeno perutnino, v kateri lahko uživajo psi vseh velikosti in starosti. Ne vsebuje žit, njena receptura pa je prilagojena tudi najzahtevnejšim ljubljencem.

  • S pečeno perutnino
  • Brez žit
  • Uravnotežena in okusna receptura
  • Z antioksidanti
  • Ne draži prebave
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
390 g Taste of the Wild Wetlands - perutnina - 390 g 390 g
7,31 €/kg 0,06 € 2,85 €2,85 €2.85
12 x 390 g Taste of the Wild Wetlands - perutnina - 390 g 12 x 390 g
7,31 €/kg 0,68 € 34,20 €34,20 €34.2
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Popolna in uravnotežena mokra hrana, ki jo sestavljajo različni perutninski, edinstveni viri beljakovin, ki ne dražijo prebave in zadovoljijo vse hranilne potrebe vašega psa. Receptura upošteva prvinsko naravo vašega psa in tako poskrbi za biološko ustrezno sestavo, ki zagotavlja primerno količino posameznih hranil. Hrana je primerna za pse vseh starosti, saj tudi v naravi volkovi skupaj uživajo v obroku, ne glede na starost.

Značilnosti hrane Taste Of The Wetlands:

 • Visoka vsebnost pečeno perutnino: perutnina je odličen vir beljakovin. V hrani najdemo perutninsko meso prepelice, race, piščanca in purana. Telo oskrbijo z beljakovinami, energijo in esencialnimi aminokislinami.
 • Sladek krompir: edini vir ogljikovih hidratov, ki je za razliko od žit izjemno enostaven za prebavo.
 • Antioksidanti: krepijo imunski sistem in celice ščitijo pred oksidativnim stresom, ki ga povztočajo proti radikali. Antioksidanti v hrani so pridobljeni iz svežega sadja in zelenjave. Vsebujejo visoko vsebnost selena, cinka in vitamina-E, ki juspešno ščiti celične membrane. Glavni vir antioksidantov so borovnice in maline.
 • Omega-3 maščobne kisline: ključne pri ohranjanju zdrave kože in dlake. Uspešne pa so tudi pri krepitvi imunskega sistema.
 • Prebiotiki: uravnavajo prebavo in skrbijo za zdravo črevesno floro. Prebiotiki so pridobljeni iz izvlečkov juke in cikorije, ki poleg skrbi za prebavo, blagodejno vplivata tudi na imunski sistem.
 • Paradižnik: skrbi za odlično prebavo in telo oskrbi z vitamini in minerali.

SESTAVA

piščanec (16%), raca (14%), puran (9%), grah, krompir, minerali, sončnično olje, olje iz lanenega semena, inulin, posušen paradižnik, sušen sladek krompir, suhe borovnice, suhe maline.

ANALITSKA SESTAVA

surove beljakovine min 8,5%, surove maščobe min 6%, surove vlaknine 0,5%, anorganske snovi 2,5%, vlaga 80%.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.