Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. TropiClean Cat Urine Off sprej za čiščenje urina - 500 ml
 2.  
  TropiClean

  TropiClean Cat Urine Off sprej za čiščenje urina - 500 ml

  Bioencimsko čistilo UrineOff odstranjuje madeže in vonj urina ter je priporočljiv pripomoček vsakega lastnika mucka v primeru odvajanja urina na neprimernih mestih ali označevanja teritorija.

  • Dva načina aplikacije (razpršilo ali točkovno nanašanje)
  • Čiščenje s pomočjo bakterijskih encimov
  • Razgradi sečno kislino (neprijeten vonj)
  • Svež prijeten vonj čistila
  • Uporaba na povšinah: parket, ploščice, preproge, oblazinjeno pohištvo
  • Takojšnje delovanje ob stiku
  • Biološko certificiran izdelek
  17.99
  Price17,99 €
  Club price after earned bonus 17,63 €
  Earned bonus 0,36 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

Dokler mačji mladički še niso navajeni uporabljati mačjega stranišča ali pa ima odrasel mucek kakšne zdravstvene težave se lahko kdaj pa kdaj zgodi kakšna nenamerna nezgoda v obliki lužice. V takšnih primerih je priporočljivo, da ste oboroženi z ustreznim čistilom kot je to TropiClean UrineOff, ki učinkovito odstranjuje madeže in vonj urina, da se nesrečni incident na tem mestu ne ponovi. Izdelek je primeren tudi za čiščenje mest na katerih je mucek označil svoj teritorij z markiranjem. Primerno je za čiščenje parketa, ploščic, preprog in oblazinjenega pohištva.

Bioencimsko čistilo s svežim vonjem deluje na principu neškodljivih bakterij, ki proizvajajo encime. Encimi uspešno razgradijo molekulske vezi sečne kisline, ki povzroča neprijetne vonjave, bakterije tako lahko absorbirajo in uničijo kristale sečne kisline. Pred uporabo preverite učinek čistila na neopaznem mestu predmeta v primeru, da bi prišlo do spremembe barve. Izdelano v ZDA s sestavinami visoke kvalitete, okolju prijazno (USDA certificiran izdelek na biološki osnovi).


EUH208 Vsebuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on. Lahko povzroči alergijski odziv.

SESTAVINE: voda, nepatogene bakterije, encimi, detergent, dišava. Vsebuje manj kot 5% anionsko površinsko aktivni snovi in dišav. EUH208 Vsebuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on. Lahko povzroči alergijski odziv.

Dobavitelj: COSMOS BUSINESS GROUP B.V.

Pred uporabo pretresite in izdelka ne redčite. Izdelka ne mešajte z drugimi čistili! Pred aplikacijo preverite na neopaznem mestu ali izdelek spremeni barvo predmeta, ki ga želite očistiti. Svež urin obrišite z vpojno krpo ali papirnato brisačo in nanesite izdelek na madež urina. Za trde površine in oblazinjeno pohištvo uporabite razpršilno šobo in zdrgnite površino npr.: s krtačo kar pomaga čistilu, da prodre do nabranega urina. Za preproge in odeje pa aplikator, ki je izdelku tudi priložen in je namenjen za točkovno čiščenje. Območje aplikacije čistila nekoliko razširite, saj se urin lahko razširi na 2-4 kratno velikost začetnega madeža. Za sveže madeže urina priporočamo, da aplicirate UrineOff in pustite da se posuši ter ga nato z vlažno krpo ali vodo odstranite. Za že zasušene madeže aplicirajte izdelek na predmet, madež pokrijte s plastiko in pustite, da čistilo deluje čez noč - postopek večkrat ponovite in očistite.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.