040 626 001 Email Contact us
Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
040 626 001 Email Contact us
 1. United Pets potovalna plastenka Leaf, modra - 500 ml
 2.  

  United Pets potovalna plastenka Leaf, modra - 500 ml

  Potovalna plastenka s pritrjenim pitnikom ni samo praktična, je tudi čudovita na pogled. To prelepo plastenko boste s ponosom vzeli na vsak sprehod in izlet.

  • Pitnik v obliki lista
  • Pitnik se lahko sname in namesti na katerokoli standardno plastenko
  • Izdelan iz nestrupenega silikona
  • 500 ml plastenka za vodo
  • Plastenka in posodica v enem!
  9.99
  Price9,99 €
  Club price after earned bonus 9,79 €
  Earned bonus 0,20 €
Če se s kužkom odpravimo na daljši sprehod, izlet, na počitnice ali na obiske, bomo s sabo nujno potrebovali plastenko z vodo in posodico, iz katere bo kuža lahko pil. Potovalna plastenka United Pets Leaf pa je oboje v enem!

Plastenka je praktična, lahka in moderno oblikovana, na njej pa je pritrjena silikonska posodica v obliki listka. List se prilega tesno k plastenki, tako da ob neuporabi ne zasede veliko prostora, ko pa želimo psu ponuditi vodo, pa ga zavihamo navzgor in tako ustvarimo posodico za pitje.

Silikonski del lahko snamemo in ga pritrdimo na katerokoli steklenico. 

Volumen plastenke: 500 ml
Znamka United Pets je bila ustanovljena v Milanu leta 1999, ustanovitelja Christino Rivolta in Constantina Psilogenisa pa je gnalo zanimanje za kvalitetne in vrhunsko oblikovane izdelke za male živali. S svojimi izdelki sta želela zapolniti praznino med nekvalitetnimi in cenovno ugodnimi ter kvalitetnimi in dragimi izdelki za hišne ljubljenčke. 

United Pets se od drugih proizvajalcev razlikuje po njihovih materialih, dovršenem oblikovanju in posluhu za končnega kupca njihovih izdelkov.

Uporabljajo vrhunske, trpežne materiale, ki so moderno oblikovani v prelepe in praktične izdelke za naše ljubljenčke, ki bodo brez dvoma polepšali življenje vas in vašega ljubljenčka.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.