Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Veseli repki domači piškoti s tuno, kosmiči in chia semeni - 80 g
 2.  

  Veseli repki domači piškoti s tuno, kosmiči in chia semeni - 80 g

  Okusni, domači pasji piškoti, ki psa zapeljejo s svojim odličnim okusom in popolnoma naravno sestavo. V njih so uporabljene slovenske sestavine največje kakovosti, ki bodo psa popolnoma prevzele.

  • Slovenski proizvod, slovenske kvalitete
  • Brez sladkorja in soli
  • Brez umetnih dodatkov
  • Ročno izdelani
  • Sestavine odobrene za prehrano ljudi
  1.27
  Regular price1,49 €You save0,22 € (-15,00%)
  Web price1,27 €
  Club price after earned bonus 1,24 €
  Earned bonus 0,03 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Okusni domači piškoti, ki so ročno izdelani iz slovenskih, naravnih sestavin, v katerih bo vaš pes zagotovo neskončno užival. V njih so uporabljene sestavine najvišje kakovosti, ki so skrbno izbrane. Piškoti so okusni, njihove sestavine pa blagodejno vplivajo na počutje psa. Ne vsebujejo sladkorja , soli in umetnih dodatkov ter barvil. Ker so narejeni ročno, v domači proizvodnji, se ob njih začuti, da so narejeni z ljubeznijo.

Piškoti Veseli repki s tuno, kosmiči in chia semeni odlikuje:

 • Polnozrnata pšenična moka: vsebuje veliko mineralov in vlaknin ter malo glutena. V njej najdemo vitamine-B, K, A in E.
 • Jajca: Bogata beljakovina, ki vsebuje najpomembnejše aminokisline in encime. Vsebujejo tudi vitamine in minerale, ki so ključni za pravilno delovanje telesa.
 • Tuna: Odličen vir beljakovin, bogat z omega-3 maščobnimi kislinami, ki skrbijo za lepo kožo in dlako in krepi imunsko odpornost.
 • Chia semena: vsebujejo pomembne omega-3 maščobne kisline, ki skrbijo za sijočo dlako in zdravo kožo. Pomagajo vzdrževati idealno raven holesterola v krvi in uravnavajo raven elektrolitov. To je še zlasti pomembno pri regeneraciji mišic.

Podjetje Veseli repki se ukvarja s proizvodnjo domačih, ročno izdelanih piškotov za pse. Zavedajo se, da je domače najboljše, zato skrbijo da so vsi piškoti izdelani ročno - z ljubeznijo. Temu vodilu sledijo tudi pri izbiri sestavin, ki so v naravne, kakovostne in slovenskega porkla.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.