Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Ferplast Clipper 1 IATA transporter - 50 x 33 x 32 cm
 2.  
  Ferplast

  Ferplast Clipper 1 IATA transporter - 50 x 33 x 32 cm

  Se odpravljate na potovanje? Svojega najboljšega prijatelja lahko sedaj vzamete s seboj s pomočjo kvalitetnega transporterja Ferplast Clipper IATA!

  • Za manjše pse in mačke
  • Odlična izbira za transport v kateremkoli vozilu
  • Kovinska vratca z zaščitnim premazom in ključavnico
  • Velike stranske odprtine za prezračevanje
  • Kvaliteten ročaj za prenašanje
  • Enostavno sestavljanje in razstavljanje
  • Iz reciklirane plastike
  • Primerno tudi za letalski promet*
  • Za pse in mačke do 5 kg
  ID 50230 Podroben opis
  31.59
  Cena31,59 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 30,96 €
  Bonus na kartico vsaj 0,63 €

Naj se avantura prične! S kvalitetnimi trasnporterji Ferplast Clipper vas bo ljubljenček lahko spremljal na vseh pustolovščinah, ne glede na to kam vas zanese pot!

Transporter je izdelan iz kvalitetne reciklirane plastike, ki je odporna na udarce in enostavna za čiščenje, za kar poskrbi tudi enostavno razstavljanje in sestavljanje boksa.

Kovinska vratca so zaščitena s plastičnim premazom in vsebujejo kvalitetno ključavnico, ki jo lahko še dodatno zavarujete z dodano zaponko.
V stranice transportnega boksa so za izboljšano prezračevanje dodane odprtine, na vrh izdelka pa je pritrjen tudi kvaliteten ročaj, ki poskrbi za enostavno prenašanje. 

Transporter je primeren za uporabo v vseh vozilih in tudi v letalskem prometu*!

Velikost: 50 x 33 x 32 cm

* Pred načrtovanjem letalskega transporta se vedno posvetujte z izbranim letalskim prevoznikom!

Kako izbrati pravilno velikost boksa za mojega psa? 
Boks naj bo vedno večji od psa. V idealnem boksu ima pes dovolj prostora, da se normalno obrne, v njem stoji in se udobno uleže. 
Psa izmerite od smrčka do repa ter od tal do vrha glave, dodajte nekaj centimetrov in dobili boste idealno velikost boksa! Če pa še niste gotovi, pa nas za nasvet vprašajte na naslov: splet@mrpet.si

Zgodba podjetja Ferplast se je začela leta 1966, ko je ustanovitelj Carlo Vaccari v svoji majhni delavnici za potrebe lovcev izdelal prve ptičje kletke iz žice, prevlečene s plastiko. Sčasoma so jih nadomestile kletke za okrasne ptice, kmalu pa so začeli izdelovati tudi plastične komponente za kletke ter opremo za pse in mačke.

V osemdesetih letih so iz domače Italije začeli izvažati izdelke in asortiman razširili na opremo za vse vrste domačih ljubljenčkov. Od takrat pa to družinsko podjetje le še raste! Njihovo vodilo je skrb za kakovost njihovih izdelkov in dobrobit živali in njihovih lastnikov.

OPOZORILO

Psa je potrebno pred prvo daljšo odsotnostjo lastnikov ali daljšim transportom postopno ter dobro privaditi na boks oz. transporter, da ne bi prišlo do morebitnih poškodb psa in/ali boksa oz. transporterja.

Za nasvet, kako privaditi psa na boks oz. transporter, so vam na voljo naši izkušeni prodajalci.

Morebitne reklamacije na boks oz. transporter ne morete uveljavljati v primeru poškodb, ki jih je povzročila žival, katera ni bila vajena na boks oz. transporter.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "50230", item_name: "Ferplast Clipper 1 IATA transporter - 50 x 33 x 32 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Ferplast", item_category: "Mačke", item_category2: "Ležišča in transport", item_category3: "Transportni boksi", price: 31.59, quantity: 1 } ] } });